KOOPJESHOEK Tuingaas hoogte 61 cm Antraciet Betafence Family - Per rol 25 m

Productnummer: KH0806005 Rol van 25 meter   |   Maaswijdte 10 x 5 cm   |   Draaddikte 2,2 mm

€ 84,95 Prijs per rol
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van KOOPJESHOEK Tuingaas hoogte 61 cm Antraciet Betafence Family - Per rol 25 m

  • A-merk Betafence
  • Hoogwaardig verzinkt
  • Bestel meteen houten palen mee
  • Per rol of per meter bestellen

KOOPJESHOEK Tuingaas hoogte 61 cm Antraciet Betafence Family - Per rol 25 m

Deze rol van 25 meter tuingaas hebben wij over op ons terrein. Dit artikel hebben wij namelijk niet meer in ons assortiment. Met het product zelf is niks mis en nog van uitstekende kwaliteit dus. Wees er snel bij want dit is de laatste rol die wij hebben.  

Deze antraciet rol gaas heeft extra kleine vakjes van 10x5 cm en komt uit de Pantanet Family serie. Op zoek naar de perfecte goedkope oplossing voor een tuinafscheiding of het compleet afsluiten van uw tuin? Dit A-kwaliteit gaas met de kleur antraciet van het gerenomeerde merk Betafence is hier per rol van maar liefst 25 meter lang te koop. Dit Antraciet tuingaas uit de Betafence Pantanet Family serie heeft een hoogte van 61 cm, ideaal als tuinafrastering. 

Het Betanfence gaas beschikt over een moderne antraciet kleur en is gefabriceerd van verzinkt staal. Voor extra duurzaamheid is het gaas gepuntlast en geplastificeerd. Aan de boven- en onderkant van het Betafence tuingaas loopt een zelfkantsdraad voor extra stevegheid. Voor het opvangen van de spanning, beschikken de horizontale stalen draden over een krimp bij elke maas.

Tot een maximaal aantal van 3 rollen geldt voor het bezorgen van het tuingaas ons pallettarief van €20. Hierbij kunt u ook de bijbehorende krammen laten bezorgen door ons. Neem contact met ons op of bestel en krijg de teveel betaalde bezorgkosten retour binnen 3 werkdagen!

Tips

Naast deze complete rol tuingaas Betafence 61 cm Antraciet van 25 meter, besteld u hier ook ronde gefreesde hekpalen of vierkante hardhouten palen en krammen. Zo haalt u een compleet pakket voor tuinafscheiding in huis, en bespaart u op de verzendkosten.

Voor een stevige afscheiding plaatst u de gewenste palen op circa 1 a 1,5 meter afstand. Zorg ervoor dat u voldoende hoogte boven de grond overhoud voor het monteren van het gaas. 

Zoekt u goedkoop gaas, kies dan voor de kleur groen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuingaas Betafence Light Antraciet 60 cmKOOPJESHOEK Tuingaas hoogte 61 cm Antraciet Betafence Per rol 25 m Rol van 25 meter   |   Maaswijdte 10 x 5 cm   |   Draaddikte 2,2 mm Ruim op voorraad
€ 84,95 Prijs per rol incl. btw