Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm

Productnummer: KA11280   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 499,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 499,95 Standaardproduct Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Duitse A-kwaliteit
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Exclusief Dakbedekking (Dakshingles mee te bestellen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm

Tuinhuis Amberg 1 is een A-kwaliteit kleine onbehandelde tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Dit tuinhuis is erg praktisch om materialen op te ruimen als bijvoorbeeld een grasmaaier of tuingereedschap. Het tuinhuis gemaakt van onbehandeld Scandinavisch vuren is gemaakt van 19 mm-wandplaten in het steek- / schroefsysteem en kan zo snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 201 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Let op! Tuinhuis Amberg 1 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De blokhut is 186 cm breed, 125 cm diep en 201 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 182.5 x 121.5 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 178 x 117 cm. De deuropening is 139 x 162 cm. De zijkanten van Blokhut Amberg 1 zijn beide 172 cm hoog. Het dak is 213 x 114 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 14 cm, aan de achterzijde 4 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Standaard meegeleverd

De Amberg 1 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 201 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de voorgemonteerde deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. 

Dak(bedekking)

Amberg 1 beschikt over een zadeldak bestaande uit houten platen en wordt geleverd exclusief dabedekking. Als extra optie (sterk aanbevolen) kunt u diverse type dakbedekking mee bestellen (meerprijs). Kies uit zelfklevende bitumen dakbedekking of dakshingles in diverse varianten en kleuren. Dakshingles zijn te bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Amberg 1 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Tuinhuis Amberg 1 van Karibu wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in Amberg 1 mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levering

De levertijd van Amberg 1 van Karibu is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart t/m oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Leuk om te weten

Karibu produceert met 100% gecertificeerde groene stroom.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis Amberg 1 Karibu Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 499,95 per stuk incl. btw