Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11280   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 549,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 549,95 Standaardproduct Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm Wanddikte 19mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Duitse A-kwaliteit
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Exclusief Dakbedekking (Dakshingles mee te bestellen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm Wanddikte 19mm

Tuinhuis Amberg 1 is een A-kwaliteit kleine onbehandelde tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Dit tuinhuis is erg praktisch om materialen op te ruimen als bijvoorbeeld een grasmaaier of tuingereedschap. Het tuinhuis gemaakt van onbehandeld Scandinavisch vuren is gemaakt van 19 mm-wandplaten in het steek- / schroefsysteem en kan zo snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 201 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Let op! Tuinhuis Amberg 1 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De blokhut is 186 cm breed, 125 cm diep en 201 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 182.5 x 121.5 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 178 x 117 cm. De deuropening is 139 x 162 cm. De zijkanten van Blokhut Amberg 1 zijn beide 172 cm hoog. Het dak is 213 x 114 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 14 cm, aan de achterzijde 4 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Tuinhuis Amberg 1 Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Tuinhuis Amberg 1 wordt opbouwd middels 1.9 cm dikke onbehandelde profielen vervaardigd uit A-kwaliteit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (141 x 165 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Amberg 
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 186 x 125 cm
Funderingsmaat 182 x 121 cm
Nokhoogte 210 cm
Ramen Geen
Deuren 1 Dubbele Deur (139x162)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling 15°
Dakoppervlak (m²) 3 m²
Inhoud (m³) 4 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Standaard meegeleverd

De Amberg 1 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 201 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de voorgemonteerde deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. 

Dak(bedekking)

Amberg 1 beschikt over een zadeldak bestaande uit houten platen en wordt geleverd exclusief dabedekking. Als extra optie (sterk aanbevolen) kunt u diverse type dakbedekking mee bestellen (meerprijs). Kies uit zelfklevende bitumen dakbedekking of dakshingles in diverse varianten en kleuren. Dakshingles zijn te bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Amberg 1 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Tuinhuis Amberg 1 van Karibu wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in Amberg 1 mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De levertijd van Amberg 1 van Karibu is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart t/m oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 246 x 186 cm? Kies dan voor blokhut Amberg 3. Wilt u dit zelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Amberg 1 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Amberg 1 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis Amberg 1 Karibu Tuinhuis Amberg 1 Karibu 186 x 125 x 201 cm Wanddikte 19mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 549,95 Per stuk incl. BTW