Tuinhuis Buxtehude 6 Karibu 387 x 387 x 246 cm onbehandeld

Productnummer: KA90355 Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf januari 2021

€ 2199,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Dakraam
Dakraam
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 2199,95 Standaardproduct Tuinhuis Buxtehude 6 Karibu 387 x 387 x 246 cm onbehandeld
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Buxtehude 6 Karibu 387 x 387 x 246 cm onbehandeld

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • Geen bezorgkosten
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • 6-plus hoekverbinding
  • Exclusief dakbedekking (dakshingles of zelfklevende bitumen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Buxtehude 6 Karibu 387 x 387 x 246 cm onbehandeld

Tuinhuis Buxtehude 6 van Karibu is een ruime blokhut met zadeldak. De 28 mm profielen worden geschaafd uit scandinavische sparren. Deze hebben een perfecte pasvorm en zijn waterafstotend behandeld. De deuren en ramen zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels.

Afmetingen

Tuinhuis Buxtehude 6 van Karibu is 387 × 387 cm. De dubbele deur is 140 x 176.5 cm. De funderingsmaten zijn 370 x 370 cm. Het dak heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 28 cm en achterzijde 12 cm. Aan de zijkanten 18 cm.

Standaard meegeleverd

Bij Tuinhuis Buxtehude 6 van Karibu ontvangt u het complete schroevenpakket, de bouwtekening en het hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De deuren zijn voorgemonteerd en zijn voorzien van raam van kunstglas en bontebaardslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. De dakgootset is kleurloos keteldruk geimpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijm patroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem. Deze set kunt u als extra optie mee bestellen.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen zonder dakbedekking. Als dakbedekking kunt u zelfklevende dakfolie voor zadeldak of dakshingles. Deze zijn in verschillende kleuren mee bestellen.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Buxtehude 6 Karibu Tuinhuis Buxtehude 6 Karibu onbehandeld 387 x 387 x 246 cm Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 2199,95 per stuk incl. btw