Tuinhuis Espelo 4 met overkapping Karibu 244 x 540 x 242 cm

Productnummer: KA11263 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.779,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.779,95 Standaardproduct Tuinhuis Espelo 4 met overkapping Karibu 244 x 540 x 242 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Espelo 4 met overkapping Karibu 244 x 540 x 242 cm

  • Ruimtelijk gevoel door extra hoge wanden
  • A-kwaliteit uit Duitsland
  • Vijf jaar garantie op hout en constructie
  • Met veel extra opties
  • Dakshingels apart meebestellen

Tuinhuis Espelo 4 met overkapping Karibu 244 x 540 x 242 cm

Een tuinhuis vol mogelijkheden: dat is de Espelo 4. Dit tuinhuis van het Duitse topmerk Karibu is ideaal om al uw tuingereedschap of tuinmeubels in op te slaan. Met ruim 7 m2 heeft u genoeg ruimte voor al uw spullen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de Espelo uit te breiden met één of twee aanbouwdaken. Zo heeft u ruimte om overdekt te zitten en om bijvoorbeeld uw grasmaaien beschermd te stallen. Dit tuinhuis is opgebouwd uit stevig 28 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch vuren. Om uw tuinhuis compleet te maken is deze uit te breiden met dakshingles, een houten vloer en een dakgootset.

Afmetingen

Dit tuinhuis bestaat uit twee delen: Een aanbouwdak en de basis van het tuinhuis. De houten basis van de Espelo 4 is 244 cm breed, 304 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 242 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 204 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging 234 x 294 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 7, 2 m2. Het aanbouwdak is 240 cm breed, 240 cm diep en 242 cm hoog. Dit aanbouwdak kan alleen aan de zijde met de deur gemonteerd worden. De totale diepte van dit tuinhuis is 540 cm. 

Door de extra hoge wanden heeft dit tuinhuis een heel ruim gevoel. Het eenvoudige steek/schroefsysteem van 28 mm dik Scandinavisch blokhutprofiel maakt het makkelijk om dit tuinhuis in elkaar te zetten.

Deurelementen

De Espelo 4 is uitgerust met een dubbele deur van 140 x 173 cm. Deze deur heeft twee grote lichtpanelen van kunstglas met raamkruisen. Door deze ruime ramen komt veel natuurlijk licht naar binnen, wat het ruimtelijke gevoel van dit tuinhuis vergroot. Daarnaast krijgt u ook hang- en sluitwerk inclusief twee sleutels meegeleverd, zodat u het tuinhuis veilig kunt afsluiten.

Dak(bedekking)

Om ervoor te zorgen dat het water makkelijk van het dak afloopt is de Espelo 4 uitgerust met een zadeldak van massief houten platen. Dit dak heeft een dakhelling van 15 graden en een dakoverstek van 24 centimeter aan de voor- en achterkant en 15 centimeter aan de zijkanten. Dit tuinhuis wordt verder zonder enige dakbedekking geleverd, dus voor de duurzaamheid van uw dak dient u nog wel dakbedekking aan te schaffen. Bij dit tuinhuis heeft u de keuze uit drie verschillende dakshingles in diverse kleuren. Deze dakshingles beschermen het dak van uw tuinhuis tegen weersinvloeden en verlengen zo de levensduur van uw tuinhuis. U vindt de dakshingles bij de extra opties.

Houten vloer

Om uw opgeslagen goederen tegen optrekkend vocht of andere waterschade te beschermen legt u een vloer. Bij de Espelo 4 heeft u de optie om een houten vloer mee te bestellen. Deze vloer bestaat uit onder keteldruk geïmpregneerd Grenen Houten planken, aan beide zijde voorzien van een ribbel. U krijgt KDI onderleggers en RVS schroeven meegeleverd om de vloer te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor stenen bestrating. U vindt een deel van ons assortiment bij de bijbehorende producten.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is ook mogelijk om dit tuinhuis is het terragrijs, zonder aanbouwdak of met meerdere aanbouwdaken te bestellen. Bekijk hiervoor de alternatieven op dit product.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Espelo 4 tuinhuis Karibu onbehandeld met aanbouwdak Tuinhuis Espelo 4 met overkapping Karibu 244 x 540 x 242 cm 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden
€ 1.779,95 Per stuk incl. BTW