Tuinhuis Espelo 4 Terragrijs Karibu 244 x 304 x 242 cm

Productnummer: KA11262 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1649,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 1649,95 Standaardproduct Tuinhuis Espelo 4 Terragrijs Karibu 244 x 304 x 242 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Espelo 4 Terragrijs Karibu 244 x 304 x 242 cm

  • Ruimtelijk gevoel door extra hoge wanden
  • A-kwaliteit uit Duitsland
  • Vijf jaar garantie op hout en constructie
  • Met veel extra opties
  • Dakshingels apart meebestellen

Tuinhuis Espelo 4 Terragrijs Karibu 244 x 304 x 242 cm

Een tuinhuis vol mogelijkheden: dat is de Espelo 4. Dit tuinhuis van het Duitse topmerk Karibu is ideaal om al uw tuingereedschap of tuinmeubels in op te slaan. Met ruim 7 m2 heeft u genoeg ruimte voor al uw spullen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de Espelo uit te breiden met één of twee aanbouwdaken. Zo heeft u ruimte om overdekt te zitten en om bijvoorbeeld uw grasmaaien beschermd te stallen. Dit tuinhuis is opgebouwd uit stevig 28 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch vuren. Om uw tuinhuis compleet te maken is deze uit te breiden met dakshingles, een houten vloer en een dakgootset.

Afmetingen

Dit tuinhuis is 244 cm breed, 304 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 242 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 204 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging 234 x 294 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 7, 2 m2. Door de extra hoge wanden heeft dit tuinhuis een heel ruim gevoel. Het eenvoudige steek/schroefsysteem van 28 mm dik Scandinavisch blokhutprofiel maakt het makkelijk om dit tuinhuis in elkaar te zetten.

Karibu verfsysteem

Om de Espelo 4 van een diepe en blijvende kleur te voorzien maakt Karibu gebruik van een speciaal verfsysteem. Hierbij verven ze het blokhutprofiel onder vacuümdruk, zodat de verf diep in het hout doordringt. Hierdoor is het tuinhuis optimaal beschermd en voorzien van kleur, zonder dat de natuurlijke uitstraling van het hout verloren gaat. De Espelo 4 heeft een Terragrijze kleur (RAL 060.40.05) en voor het contrast zijn de kozijnen Ivoorwit (RAL 1015).

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Deurelementen

De Espelo 4 is uitgerust met een dubbele deur van 140 x 173 cm. Deze deur heeft twee grote lichtpanelen van kunstglas met raamkruisen. Door deze ruime ramen komt veel natuurlijk licht naar binnen, wat het ruimtelijke gevoel van dit tuinhuis vergroot. Daarnaast krijgt u ook hang- en sluitwerk inclusief twee sleutels meegeleverd, zodat u het tuinhuis veilig kunt afsluiten.

Dak(bedekking)

Om ervoor te zorgen dat het water makkelijk van het dak afloopt is de Espelo 4 uitgerust met een zadeldak van massief houten platen. Dit dak heeft een dakhelling van 15 graden en een dakoverstek van 24 centimeter aan de voor- en achterkant en 15 centimeter aan de zijkanten. Dit tuinhuis wordt verder zonder enige dakbedekking geleverd, dus voor de duurzaamheid van uw dak dient u nog wel dakbedekking aan te schaffen. Bij dit tuinhuis heeft u de keuze uit drie verschillende dakshingles in diverse kleuren. Deze dakshingles beschermen het dak van uw tuinhuis tegen weersinvloeden en verlengen zo de levensduur van uw tuinhuis. U vindt de dakshingles bij de extra opties.

Dakgootset

Om de wanden van uw tuinhuis nog verder tegen water te beschermen kunt u ook een dakgootset aanschaffen. Bij de extra opties vindt u twee dakgoten: Een houten set en een set van PVC. De houten dakgootset bestaat uit onder hoge druk geïmpregneerd planken en wordt geleverd met druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels om de dakgoot vast te zetten. De PVC dakgootset wordt geleverd inclusief valpijp, houders en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Door de toevoeging van een dakgoot blijft uw tuinhuis langer mooi.

Houten vloer

Om uw opgeslagen goederen tegen optrekkend vocht of andere waterschade te beschermen legt u een vloer. Bij de Espelo 4 heeft u de optie om een houten vloer mee te bestellen. Deze vloer bestaat uit onder keteldruk geïmpregneerd Grenen Houten planken, aan beide zijde voorzien van een ribbel. U krijgt KDI onderleggers en RVS schroeven meegeleverd om de vloer te monteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor stenen bestrating. U vindt een deel van ons assortiment bij de bijbehorende producten.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is ook mogelijk om dit tuinhuis onbehandeld of met één of meerdere aanbouwdaken te bestellen. Bekijk hiervoor de alternatieven op dit product.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Espelo 4 terragrijs Karibu Tuinhuis Tuinhuis Espelo 4 Karibu 244 x 304 x 242 cm 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden
€ 1649,95 per stuk incl. btw