Tuinhuis Espelo 7 Terragrijs met dubbele overkapping Karibu 900 x 304 x 250 cm

Productnummer: KA11272 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 3.299,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Samenstelling Sluiten
  • € 3.299,95 Standaardproduct Tuinhuis Espelo 7 Terragrijs met dubbele overkapping Karibu 900 x 304 x 250 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Espelo 7 Terragrijs met dubbele overkapping Karibu 900 x 304 x 250 cm

  • Uit te breiden met veel extra opties
  • A-kwaliteit uit Duitsland
  • Vijf jaar garantie op hout en constructie
  • Extra hoge wanden voor ruimtelijk gevoel
  • Dakshingels apart meebestellen
  • Aanschafprijs ligt hoger omdat het reeds geverfd is

Tuinhuis Espelo 7 Terragrijs met dubbele overkapping Karibu 900 x 304 x 250 cm

Als u op zoek bent naar een zeer veelzijdig tuinhuisje dan kiest u voor de Espelo 7 terragrijs. Dit tuinhuisje van het Duitse A-merk Karibu is op verschillende manieren uit te breiden, zodat er altijd een versie is die bij uw wensen past. Dit hoogwaardige tuinhuis is onder andere te gebruiken als opslagruimte voor uw tuingereedschap of tuinmeubels. Met 9 m2 aan ruimte heeft u genoeg ommuurde ruimte voor al uw spullen. De extra hoge wanden geven dit tuinhuis een heel ruimtelijk gevoel. Daarnaast kunt u de Espelo 7 terragrijs uitbreiden met één of twee overkappingen, zodat u overdekt kunt zitten en machines zoals uw grasmaaier beschermd kunt wegzetten. Om uw tuinhuis af te maken bestelt u gelijk dakshingles, een houten vloer en een dakgootset mee.

Afmetingen

Dit tuinhuis bestaat uit twee delen: Het houten tuinhuis en het aanbouwdak. Het tuinhuis is 304 cm breed, 304 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 250 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 204 cm hoog. De binnenmaat van dit houten tuinhuis is 294 x 294 cm. In totaal heeft dit tuinhuis een oppervlakte van 9 m2. De overkappingen zijn beide is 300 cm breed en 300 cm diep. In totaal is de Espelo 7 900 cm breed. U bouwt deze houten berging op uit duurzaam 28 mm dik Scandinavisch blokhutprofiel. Door het eenvoudige steek/schroefsysteem is de Espelo 7 eenvoudig in elkaar te zetten.

Karibu verfsysteem

Tuinhuis van Karibu worden met een speciaal verfsysteem van kleur voorzien, zodat alle tuinhuisje een diepe blijvende kleur hebben. Tijdens het behandelingsproces worden de blokhutprofielen onder vacuümdruk geverfd, zodat de verf tot de kern van het hout doordringt. Deze verflaag voorziet het tuinhuis niet alleen van een mooie kleur, het dient ook als bescherming om de levensduur van uw tuinhuis te verlengen. De Espelo 7 is in het Terragrijs (RAL 060.40.05) geverfd en heeft Ivoorwitte (RAL 1015) kozijnen, die voor een mooi contrast zorgen. 

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Deurelementen

De Espelo 7 is voorzien van een ruime ingang in de vorm van een dubbele deur van 140 x 173 cm. Deze dubbele deuren hebben beide een groot lichtpaneel van kunstglas met raamkruisen. Door deze grote ramen komt er veel licht binnen, waardoor het tuinhuis nog ruimtelijker lijkt. Deze deuren worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk en twee sleutels. U heeft daardoor de mogelijkheid om uw tuinhuis veilig af te sluiten. Het is mogelijk om de deuren in de voorgevel of in de zijwand te plaatsen. U heeft dus de keuze om het tuinhuis 90 graden te draaien, als dat beter uitkomt in de layout van uw tuin. 

Dak(bedekking)

Door de vorm van het zadeldak van massief houten platen hoeft u niet bang te zijn dat er water op het dak van de Espelo 7 blijft staan. Dit dak heeft een dakhelling van 15 graden en een dakoverstek van 24 centimeter aan de voor- en achterkant en 18,5 centimeter aan de zijkanten. Het zadeldak is niet uitgerust met een vorm van eerste dakbedekking, waardoor het niet erg duurzaam is. Wij raden u daarom aan om dakbedekking aan te schaffen, zodat uw dak tegen alle weersinvloeden beschermd is. Bij de extra opties vindt u drie verschillende dakshingles in diverse kleuren. Met de toevoeging van deze dakshingles als dakbedekking verlengt u de levensduur van het dak van uw tuinhuis.

Houten vloer

Voordat u goederen kunt gaan opslaan in dit tuinhuis zal er eerst een vloer in moeten liggen. Met een vloer beschermt u uw kostbare spullen tegen waterschade en bovendien is het erg praktisch. De Espelo 7 kan geleverd worden met een houten vloer. Deze vindt u bij de bijbehorende opties. Deze vloer bestaat uit geribbelde onder keteldruk geïmpregneerd Grenen houten planken. Om uw vloer gelijk te kunt monteren krijgt u ook KDI onderleggers en RVS schroeven meegeleverd. Het is ook mogelijk om uw tuinhuis van een stenen vloer te voorzien. Bekijk daardoor de bijbehorende producten, hier vindt u een deel van ons assortiment.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is ook mogelijk om dit tuinhuis onbehandeld, zonder overkapping of met één aanbouwdak te bestellen. Bekijk hiervoor de alternatieven op dit product.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Espelo 7 terragrijs Karibu tuinhuis dubbele overkapping  Tuinhuis Espelo 7 Terragrijs met dubbele overkapping Karibu 900 x 304 x 250 cm 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden
€ 3.299,95 Per stuk incl. BTW