Tuinhuis Espelo 3 Karibu met dubbele overkapping 720 x 244 x 242 cm

Productnummer: KA11249 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakgootset
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.999,95 Standaardproduct Tuinhuis Espelo 3 Karibu met dubbele overkapping 720 x 244 x 242 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Espelo 3 Karibu met dubbele overkapping 720 x 244 x 242 cm

  • Extra hoge zijwanden van 204 cm
  • A-kwaliteit uit Duitsland
  • Vijf jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief dubbele deur met slot
  • Dakshingels apart meebestellen

Tuinhuis Espelo 3 Karibu met dubbele overkapping 720 x 244 x 242 cm

Een tuinhuis met overkapping is momenteel niet meer weg te denken in elke tuin. Toch is het belangrijk om de tijd te nemen om het juiste tuinhuis te kiezen, want er zijn erg veel varianten. Bent u op zoek naar een stijlvol en veelzijdig tuinhuis met overkapping van Duitse A-kwaliteit? Dan is dit tuinhuis 'Espelo 3' precies wat u zoekt. De Espelo is een zadeldakhuis met daaraan een overkappingselement van onbehandeld vuren met extra hoge wanden waardoor deze een ruimtelijk gevoel geeft. Optioneel kan een houten vloer bijbesteld worden. Let op: dakshingels zijn niet standaard inbegrepen en dienen los meebesteld te worden.

Afmetingen blokhut 'Espelo' met overkapping

Het tuinhuis met overkapping is in totaal 720 cm breed, 244 cm diep en heeft een nokhoogte van 242 cm. Het tuinhuis zelf is 244 cm breed. De hoogte van de zijwanden van het tuinhuis is 204 cm. Het huisje zelf heeft een vloeroppervlakte van 5,76 m2 en de binnenmaat hiervan is 240 x 240 cm. De twee aanbouwdaken aan beide zijden van het huis zijn per stuk 240 cm breed en 240 cm diep. De Espelo valt eenvoudig in elkaar te zetten met het 28 mm dikke steek- en schroefsysteem blokhutprofiel.

Daarnaast wordt ook de dubbele deur meegeleverd van 140 x 173 cm inclusief lichtpanelen van kunstglas, raamkruisen en hang- en slotwerk inclusief twee sleutels. De dubbele deur kan zowel in de voorgevel als in de zijwanden gemonteerd worden. Dat betekent dat u er voor kunt kiezen om het tuinhuis 90 graden te draaien.

Dak(bedekking)

Het dak van het type Espelo heeft een helling van 15 graden, wat ruim voldoende is om regenwater af te laten lopen. Aan de voor- en achterkant heeft het zadeldak een overstek van 24 cm en voor de zijkanten is dat 15 cm. Het totale oppervlakte van het massief houten zadeldak is 22,2 m2.

Bij het tuinhuisje met dakuitbouwelement dient u apart dakshingels mee te bestellen, deze zijn niet inbegrepen. Dakshingels zorgen ervoor dat uw tuinhuis beter beschermd is tegen alle weersomstandigheden en verlengt zo de levensduur van uw tuinhuis. U kunt kiezen voor drie varianten met verschillende kleuren. De dakshingels zijn als pakket te koop. 

Houten vloer

Om uw tuinhuisje echt af te maken kunt u optioneel een houten vloer meebestellen. Deze vloer is gemaakt van onder keteldruk geïmpregneerd grenen hout met twee geribbelde kanten. Naast de planken ontvangt u ook KDI onderbalken van 60mm, RVS schroeven en de montagehandleiding. Als alternatief voor de houten vloer kunt u ook kiezen voor bestrating. Zie bijbehorende producten. Let op: de vloer is enkel voor binnenin het tuinhuis.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis Espelo wordt compleet geleverd met duidelijke montagehandleiding. U dient enkel de gewenste dakshingels mee te bestellen en indien gewenst een houten vloer. Deze blokhut is ook beschikbaar zonder overkapping, dus enkel de blokhut, en in het Terragrijs. Deze varianten vindt u onderaan bij alternatieve producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Espelo 3 met dubbele overkapping Karibu Tuinhuis Tuinhuis Espelo 3 Karibu met dubbele overkapping 720 x 244 x 242 cm 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden
€ 1.999,95 Per stuk incl. BTW