Tuinhuis Espelo 3 Terragrijs Karibu 244 x 244 x 242 cm

Productnummer: KA11250 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1549,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 1549,95 Standaardproduct Tuinhuis Espelo 3 Terragrijs Karibu 244 x 244 x 242 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Espelo 3 Terragrijs Karibu 244 x 244 x 242 cm

  • Extra hoge zijwanden van 204 cm
  • A-kwaliteit uit Duitsland
  • Vijf jaar garantie op hout en constructie
  • Dakshingels apart meebestellen

Tuinhuis Espelo 3 Terragrijs Karibu 244 x 244 x 242 cm

Een tuinhuis is momenteel niet meer weg te denken in elke tuin. Toch is het belangrijk om de tijd te nemen om het juiste tuinhuisje of blokhut te kiezen, want er zijn erg veel varianten. Bent u op zoek naar een stijlvol en veelzijdig tuinhuisje van Duitse A-kwaliteit? Dan is dit tuinhuisje 'Espelo' in het Terragrijs precies wat u zoekt. De Espelo is een zadeldakhuisje met een mooie terragrijze kleur en extra hoge wanden, waardoor deze een ruimtelijk gevoel geeft. Optioneel kan een houten vloer en dakgootset bijbesteld worden. Let op: dakshingels zijn niet standaard inbegrepen en dienen los meebesteld te worden.

Afmetingen blokhut 'Espelo'

Dit tuinhuisje is 244 cm breed, 244 cm diep en heeft een nokhoogte van 242 cm. De hoogte van de zijwanden is 204 cm. Het huisje heeft een vloeroppervlakte van 5,76 m2 en de binnenmaat is 240 x 240 cm. De Espelo valt eenvoudig in elkaar te zetten met het 28 mm dikke steek- en schroefsysteem blokhutprofiel.

Daarnaast wordt ook de dubbele deur meegeleverd van 140 x 173 cm inclusief lichtpanelen van kunstglas, raamkruisen en hang- en slotwerk inclusief twee sleutels. De dubbele deur kan zowel in de voorgevel als in de zijwanden gemonteerd worden. Dat betekent dat u er voor kunt kiezen om het tuinhuis 90 graden te draaien.

Karibu verfsysteem

De Espelo 3 is behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Hierbij wordt het hout onder vacuümdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd is en dat het zijn natuurlijke karakter behoudt. De basis van de Espelo is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). De deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). 

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Het dak van het type Espello heeft een helling van 15 graden, wat ruim voldoende is om regenwater af te laten lopen. Aan de voor- en achterkant heeft het zadeldak een overstek van 24 cm en voor de zijkanten is dat 15 cm. Het totale oppervlakte van het massief houten zadeldak is 8 m2.

Bij het tuinhuisje dient u apart dakshingels mee te bestellen, deze zijn niet inbegrepen. Dakshingels zorgen ervoor dat uw tuinhuis beter beschermd is tegen alle weersomstandigheden en verlengt zo de levensduur van uw tuinhuis. U kunt kiezen voor drie varianten met verschillende kleuren. De dakshingels zijn als pakket te koop. Kiest u voor de variant 'rechthoek' of 'beverstaart'? Dan heeft u voor dit tuinhuis 3 pakketten nodig. De asymmetrische variant bestaat uit een pakket van 4 m2. Indien uw keuze daarop valt heeft u twee pakketten nodig.

De meegeleverde eerste dakbedekking is niet bedoeld voor langdurig gebruik. U kunt deze eerste deklaag gebruiken om uw dak te beschermen terwijl u het tuinhuis opbouwt. Daarna raden wij u aan om het dak te bedekken met dakshingles.

Dakgootset van hout of PVC

Tot slot kunt u indien gewenst kiezen uit een houten of PVC dakgootset. De houten dakgootset in onder hoge druk geïmpregneerd en wordt geleverd met druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels om de dakgoot vast te zetten. De PVC dakgootset wordt geleverd inclusief valpijp, houders en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Houten vloer

Om uw tuinhuisje echt af te maken kunt u optioneel een houten vloer meebestellen. Deze vloer is gemaakt van onder keteldruk geïmpregneerd grenen hout met twee geribbelde kanten. Naast de planken ontvangt u ook KDI onderbalken van 60mm, RVS schroeven en de montagehandleiding. Als alternatief voor de houten vloer kunt u ook kiezen voor bestrating. Zie bijbehorende producten.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis Espelo wordt compleet geleverd met duidelijke montagehandleiding. U dient enkel de gewenste dakshingels mee te bestellen en indien gewenst een houten vloer en dakgootset. Deze blokhut is ook beschikbaar met extra dakuitbouwelement aan één kant of aan beide kanten en van onbehandelde blokhutprofielen. Deze varianten vindt u onderaan bij alternatieve producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Espelo 3 terragrijs Karibu Tuinhuis Tuinhuis Espelo Terragrijs Karibu 244 x 244 x 242 cm 28mm steek/schroefsysteem   |   Luxe uitstraling   |   Extra hoge wanden
€ 1549,95 per stuk incl. btw