Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11216 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 1.189,45 € 1.010,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 21,48 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.010,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm Wanddikte 19mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm Wanddikte 19mm

Voor een tuinhuisje met een moderne uitstraling kiest u de Glücksburg 2 in Terragrijs. Dit tuinhuisje, uit de bekende ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu, heeft een modern lessenaarsdak. Daarnaast is het tuinhuisje aan de voorkant uitgerust met twee vaste bovenlichten, wat zorgt voor veel extra licht. Met behulp van het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen bouwt u dit tuinhuisje eenvoudig op. Daarnaast is deze populaire houten berging uit te breiden met veel extra opties, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

De Glücksburg 2 Terragrijs is 203 cm breed, 155 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 193 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 195 x 148 cm. In totaal biedt dit tuinhuis u 3 m2 aan extra bergruimte.

Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas 

U krijgt ook een klassieke dubbele deur meegeleverd. Deze deuren hebben een afmeting van166.5 x 176.5 cm en zijn beide uitgerust met een raam van kunstglas en een veiligheidssluiting. De twee vaste bovenlichten zijn voorzien van kunstglas en hebben een afmeting van 88.5 x 16.5 cm. U bouwt dit tuinhuis op van speciaal 19 mm dik Scandinavisch Vurenhout blokhutprofiel. Deze planken hebben de ideale pasvorm en zijn voorzien van waterafstotende profilering. 

Hout geschaafd Ja Type/Model Glücksburg Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 203 x 156 cm Funderingsmaat 199 x 152 cm Nokhoogte 220 cm Ramen Geen raam Deuren 1 Dubbele deur (166,5 x 175 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling  7° Dakoppervlak (m²) 4,2 m² Inhoud (m³) 6,1 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Karibu verfsysteem

De Glücksburg 2 is behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Hierbij wordt het hout onder vacuumdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd is en dat het zijn natuurlijke karakter behoudt. De basis van de Glücksburg 2 is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). De deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze combinatie van kleuren geeft het Glücksburg 2 tuinhuisje een fraai modern uiterlijk.

Dak(bedekking)

De dakhelling van het moderne lessenaarsdak van de Glücksburg 2 Terragrijs is 7 graden. Aan de voorkant heeft dit tuinhuis een dakoverstek van 15 cm, aan de zijkant 21 cm en aan de achterkant 8 cm. Het dak van de Glücksburg 2 bestaat uit dakplaten. Om uw dak echt goed te beschermen tegen het weer raden wij u aan om ook donkergrijs zelfklevende dakfolie mee te bestellen. U krijgt dan, tegen een meerprijs, extreem duurzaam en scheurbestendig folie. Dit zelfklevende dakfolie brengt u eenvoudig zelf aan. 

Houten vloer

Bij dit tuinhuisje krijgt u niet standaard een vloer geleverd. Het is mogelijk om, tegen een meerprijs, een houtenvloer voor uw berging mee te bestellen. Deze vloer bestaat uit onbehandelde houten planken, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier kunt hebben van uw vloer zijn de massief houten onderleggers onder hoge keteldruk geïmpregneerd, wat ze een langere levensduur geeft.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen in natuurlijke houtkleur. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm of zelfs 280 breed. Glücksburg 2 Terragrijs met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 242 x 217 cm? Kies dan voor blokhut Glücksburg 4 Terragrijs. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Glücksburg 2 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Glücksburg 2 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Glücksburg 2 Terragrijs nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 2 terragrijs - sfeer Tuinhuis Glücksburg 2 Terragrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm Wanddikte 19mm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 1.189,45 € 1.010,95 Per stuk incl. BTW