Tuinhuis Glücksburg 2 Zijdegrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm

Productnummer: KA88788 Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 929,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 929,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 2 Zijdegrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 2 Zijdegrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Exclusief dakbedekking

Tuinhuis Glücksburg 2 Zijdegrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm

Voor een tuinhuisje met een moderne uitstraling kiest u de Glücksburg 2 in Zijdegrijs. Dit tuinhuisje, uit de bekende ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu, heeft een modern lessenaarsdak. Daarnaast is het tuinhuisje aan de voorkant uitgerust met twee vaste bovenlichten, wat zorgt voor veel extra licht. Met behulp van het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen bouwt u dit tuinhuisje eenvoudig op. Daarnaast is deze populaire houten berging uit te breiden met veel extra opties, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

De Glücksburg 2 Zijdegrijs is 203 cm breed, 155 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 193 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 195 x 148 cm. In totaal biedt dit tuinhuis u 3 m2 aan extra bergruimte. U krijgt ook een klassieke dubbele deur meegeleverd. Deze deuren hebben een afmeting van 166.5 x 176.5 cm en zijn beide uitgerust met een raam van kunstglas en een veiligheidssluiting. De twee vaste bovenlichten zijn voorzien van kunstglas en hebben een afmeting van 88.5 x 16.5 cm. U bouwt dit tuinhuis op van speciaal 19 mm dik Scandinavisch Vurenhout blokhutprofiel. Deze planken hebben de ideale pasvorm en zijn voorzien van waterafstotende profilering. 

Karibu verfsysteem

De Glücksburg 2 is behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Hierbij wordt het hout onder vacuumdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd is en dat het zijn natuurlijke karakter behoudt. De basis van de Glücksburg 2 is behandeld met de moderne kleur Zijdegrijs(RAL 7042). De deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze combinatie van kleuren geeft het Glücksburg 2 tuinhuisje een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

De dakhelling van het moderne lessenaarsdak van de Glücksburg 2 Zijdegrijs is 7 graden. Aan de voorkant heeft dit tuinhuis een dakoverstek van 15 cm, aan de zijkant 21 cm en aan de achterkant 8 cm. Het dak van de Glücksburg 2 bestaat uit dakplaten. Om uw dak echt goed te beschermen tegen het weer raden wij u aan om ook donkergrijs zelfklevende dakfolie mee te bestellen. U krijgt dan, tegen een meerprijs, extreem duurzaam en scheurbestendig folie. Dit zelfklevende dakfolie brengt u eenvoudig zelf aan. 

Houten vloer

Bij dit tuinhuisje krijgt u niet standaard een vloer geleverd. Het is mogelijk om, tegen een meerprijs, een houtenvloer voor uw berging mee te bestellen. Deze vloer bestaat uit onbehandelde houten planken, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier kunt hebben van uw vloer zijn de massief houten onderleggers onder hoge keteldruk geïmpregneerd, wat ze een langere levensduur geeft.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen in natuurlijke houtkleur. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 2 Zijdegrijs Tuinhuis Glücksburg 2 Zijdegrijs Karibu 203 x 155 x 220 cm Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm
€ 929,95 per stuk incl. btw