Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11220 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Aangepaste levertijd Levertijd 2-4 weken

€ 1.319,45 Per stuk incl. BTW

* Gebruik de kortingscode ZONNESTEKEL23 in je winkelwagen

Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 28,04 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.319,45 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm

Een modern tuinhuisje in een mooie grijze kleur? Dat is de Glücksburg 3 terragrijs uit de ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Het tuinhuisje valt op door de combinatie van het grijze houten huisje en de witte deurkozijnen. Daarnaast is het tuinhuisje uitgerust met twee vaste bovenlichten, die u veel extra licht bieden, en een modern lessenaarsdak. Het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen maakt het eenvoudig om het tuinhuisje op te bouwen. U heeft de mogelijkheid om deze houten berging uit te breiden met verschillende extra opties, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

Het houten tuinhuis Glücksburg type 3 terragrijs is 213 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 205 x 209 cm. Dit tuinhuis bouwt u op van speciaal 19 mm dik Scandinavisch Vurenhout blokhutprofiel. De planken hebben de ideale pasvorm en werken waterafstotend.

Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Om het tuinhuis compleet te maken krijgt u een klassieke dubbele deur meegeleverd. Deze deur is ivoorwit en heeft een afmeting van 166.5 x 176.5 cm. De twee deuren hebben allebei een raam van kunstglas. Daarnaast is de dubbele deur uitgerust met een veiligheidssluiting. Ook heeft het tuinhuisje twee vaste bovenlichten van kunstglas. Deze 88.5 x 16.5 cm ramen zorgen voor meer natuurlijk licht. Het totaaloppervlakte van de Glücksburg 3 terragrijs is 4.5 m2. Dit biedt u extra ruimte in de tuin om bijvoorbeeld tuinmeubels of fietsen weg te zetten.

Hout geschaafd Ja Type/Model Glücksburg Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 213 x 217 cm Funderingsmaat 209 x 213 cm Nokhoogte 220 cm Ramen Geen raam Deuren 1 Dubbele deur (166,5 x 175 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling  7° Dakoppervlak (m²) 5,5 m² Inhoud (m³) 8,8 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Karibu verfsysteem

De Glücksburg 3 is terragrijs geverfd met behulp van het speciale Karibu verfsysteem. Bij deze behandeling worden de blokhutprofielen onder vacuümdruk geverfd, waarbij de verf tot diep in het hout doordringt. Dit zorgt ervoor dat de planken perfect gekleurd en extra beschermd zijn, zonder het natuurlijk karakter van het hout te verliezen. De basis van het tuinhuis is voorzien van de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Om voor een mooi contrast te zorgen zijn de deurkozijnen en vensters Ivoorwit (RAL 1015).

Dak(bedekking)

De dakhelling van 7 graden zorgt ervoor dat het water makkelijk van het moderne lessenaarsdak van de Glücksburg 3 terragrijs afloopt. Het tuinhuisje heeft een dakoverstek van 17.5 cm aan de voorkant, 16 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Wij raden u aan om, tegen een meerprijs, donkergrijs zelfklevende dakfolie mee te bestellen. Dit duurzame en scheurbestendige materiaal zorgt ervoor dat uw dak een langere levensduur heeft. Daarnaast kunt u het eenvoudig zelf aanbrengen.

Houten vloer

Om Het Glücksburg 3 terragrijs tuinhuisje te kunnen gaan gebruiken dient u ook een vloer aan te schaffen, deze krijgt u namelijk niet standaard meegeleverd. Het is wel mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. Deze vloer vindt u bij de extra opties. U ontvangt dan een onbehandelde houten vloer met onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Door deze behandeling hebben de onderleggers een langere levensduur en zijn ze geschikt om uw vloer te ondersteunen.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje in het terragrijs te bestellen. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm of zelfs 280 breed. Glücksburg 3 Terragrijs met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 242 x 217 cm? Kies dan voor blokhut Glücksburg 4 Terragrijs. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Glücksburg 3 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Glücksburg 3 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Glücksburg 3 Terragrijs nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu Glucksburg 3 Terragrijs Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 1.319,45 Per stuk incl. BTW