Tuinhuis Goldendorf 3 Karibu 453 x 217 x 218 cm met aanbouwdak

Productnummer: KA11356   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.029,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.029,95 Standaardproduct Tuinhuis Goldendorf 3 Karibu 453 x 217 x 218 cm met aanbouwdak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Goldendorf 3 Karibu 453 x 217 x 218 cm met aanbouwdak

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
  • Aanbouwdak van 240 cm uit te breiden met 40 cm extra
  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Goldendorf 3 Karibu 453 x 217 x 218 cm met aanbouwdak

Goldendorf 3 is een tuinhuis met in de hoek een deur inclusief dakaanbouw / overkapping. Goldendorf 3 is een tuinhuis van Karibu wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze houten blokhut is voorzien van een dubbele deur voorzien van kunstglas. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 19 mm blokhutprofielen met steek-/schroefverbinding. Door zijn praktische ontwerp met de deuren op de hoek is Goldendorf 3 van Karibu de perfecte oplossing voor in de hoek van een tuin. De overkapping van 240 cm leent zich uitstekend voor plaatsing van o.a. een tuin- of loungeset.

Let op! Tuinhuis Goldendorf 3 met dakaanbouw van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Let op! Het aanbouwdak van 240 cm kan enkel links tegen het tuinhuis gepaatst worden.

Afmetingen

De afmeting van de basis blokhut Goldendorf 3 is 213 x 217 x 218 cm. De overkapping is 240 cm. De dubbele deur is 121 x 173 cm. De funderingsmaten zijn 217 x 213 cm. Het dak heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 17.5 cm en achterzijde 7.5 cm. Aan de zijkanten 16.5 cm.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Goldendorf 3 van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en veiligheidsslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning.

Langere overkapping en dichte wanden (extra optie)

Goldendorf 3 wordt standaard geleverd met een dakaanbouw van 240 cm. Via de extra opties is het mogelijk om een dakaanbouw van 280 cm mee te bestellen (40 cm extra). Wanneer u de dakaanbouw van 280 cm besteld dan wordt de totale breedte van Goldedorf 3 met overkapping ca. 493 cm. 

U kunt als extra optie kunt u voor de standaard aanbouwdak van 240 cm kiezen voor dichte wanden. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een achterwand en zijwand voor de dakaanbouw van 240 cm. Wanneer u een aanbouwdak van 280 cm (40 cm extra) besteld kunt u hier geen zijwand en achterwand bij bestellen.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Goldendorf 3 met dakaanbouw wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Let op! Kies u voor de langere overkapping van 280 cm, kies dan ook bij de extra opties de benodigde zelfklevende dakfolie voor de overkapping van 280 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Goldendorf 3 is het tevens mogelijk om een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting mee te bestellen voor platte daken. Deze speciaal ontwikkelde houten dakgootset wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Deze houten dakgootset is geschikt voor zowel de standaard overkapping als voor de overkapping van 280 cm.

Houten vloerpakket

Goldendorf 3 met dakaanbouw van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in basis berging. Houten vloer in de berging van Goldendorf 3 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen van 6 - 9 weken. 

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis met overkapping Goldendorf 3 Karibu met aanbouwdak sfeer Tuinhuis Goldendorf 3 Karibu met aanbouwdak onbehandeld 453 x 217 x 218 cm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.029,95 per stuk incl. btw