Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm onbehandeld

KOMO

Productnummer: KA11359   |     |   Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.079,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.079,95 Standaardproduct Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm onbehandeld
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm onbehandeld

  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm onbehandeld

Goldendorf 5 is een houten tuinhuis van ca. 2,5 x 2,5 meter met in de hoek een dubbele deur. Goldendorf 5 is een tuinhuis van Karibu wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze blokhut is voorzien van een dubbele deur voorzien van kunstglas. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 19 mm blokhutprofielen met steek-/schroefverbinding. Door zijn praktische ontwerp met de deuren op de hoek is Goldendorf 5 van Karibu de perfecte oplossing voor in de hoek van een tuin. 

Let op! Tuinhuis Goldendorf 5 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De afmeting van blokhut Goldendorf 5 is 242 x 246 x 218 cm. De dubbele deur is 121 x 173 cm. De funderingsmaten zijn 242 x 246 cm. Het dak heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 15.5 cm en achterzijde 7.5 cm. Aan de zijkanten 14.5 cm.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Goldendorf 5 van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en veiligheidsslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dak(bedekking)

Het dak bestaat uit houten platen zonder dakbedekking. Goldendorf 5 wordt door Karibu standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Goldendorf 5 is het tevens mogelijk om diverse dakgootsets mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een PVC dakgootset met valbuis voor platte daken. Beide dakgootsets worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloerpakket

Goldendorf 5 van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in berging. Houten vloer in de berging van Goldendorf 5 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maar tot oktober, kan de levertijd oplopen van 6 - 9 weken.

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.

Ook verkrijgbaar in reeds gebeitste versie, dat scheelt een hoop schilderwerk.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis Goldendorf Karibu Sfeer Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu onbehandeld 242 x 246 x 218 cm KOMO   |     |   Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen
€ 1.079,95 Per stuk incl. BTW