Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak

Productnummer: KA11360   |   19mm Steek-/ schroefsysteem   |   Perfect te plaatsen in hoek van tuin

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.299,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.299,95 Standaardproduct Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
  • Geen verzendkosten
  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu 482 x 246 x 218 cm met aanbouwdak

Goldendorf 5 is een tuinhuis met in de hoek een dubbele deur inclusief dakaanbouw / overkapping. Goldendorf 5 is een tuinhuis van Karibu wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze houten blokhut is voorzien van een dubbele deur voorzien van kunstglas. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 19 mm blokhutprofielen met steek-/schroefverbinding. Door zijn praktische ontwerp met de deuren op de hoek is Goldendorf 5 van Karibu de perfecte oplossing voor in de hoek van een tuin. De overkapping van 240 cm leent zich uitstekend voor plaatsing van o.a. een tuin- of loungeset.

Let op! Tuinhuis Goldendorf 5 met dakaanbouw van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Let op! Het aanbouwdak van 240 cm kan enkel links tegen het tuinhuis gepaatst worden.

Afmetingen

De afmeting van de basis blokhut Goldendorf 5 is 242 x 246 x 218 cm en de standaard meegeleverde overkapping is 240 cm breed. De dubbele deur is 121 x 173,5 cm (vrije doorgangsmaat). De funderingsmaten zijn 242 x 246 cm. Het dak heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 15.5 cm en achterzijde 7.5 cm. Aan de zijkanten 14.5 cm.

Langere overkapping en dichte wanden (extra optie)

Goldendorf 5 wordt standaard geleverd met een dakaanbouw van 240 cm. Via de extra opties is het mogelijk om een dakaanbouw van 280 cm mee te bestellen (40 cm extra). Wanneer u de dakaanbouw van 280 cm besteld dan wordt de totale breedte van Goldedorf 5 met overkapping ca. 522 cm. 

U kunt als extra optie voor de standaard aanbouwdak van 240 cm kiezen voor dichte wanden. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een achterwand en zijwand voor de dakaanbouw van 240 cm. Wanneer u een aanbouwdak van 280 cm (40 cm extra) besteld kunt u hier geen zijwand en achterwand bij bestellen.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Goldendorf 5 met dakaanbouw wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Let op! Kies u voor de langere overkapping van 280 cm, kies dan ook bij de extra opties de benodigde zelfklevende dakfolie voor de overkapping van 280 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Goldendorf 5 is het tevens mogelijk om een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting mee te bestellen voor platte daken. Deze speciaal ontwikkelde houten dakgootset wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Deze houten dakgootset is geschikt voor zowel de standaard overkapping als voor de overkapping van 280 cm.

Houten vloerpakket

Goldendorf 5 met dakaanbouw van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in basis berging. Houten vloer in de berging van Goldendorf 5 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen van 6 - 9 weken. 

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.

Ook verkrijgbaar in reeds geverfe versie, dat scheelt een hoop schilderwerk.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Goldendorf 5 Karibu met aanbouwdak + Dichte achter- en zijwand (extra optie) Tuinhuis Goldendorf 5 Karibu met aanbouwdak 482 x 246 x 218 cm   |   19mm Steek-/ schroefsysteem   |   Perfect te plaatsen in hoek van tuin
€ 1.299,95 per stuk incl. btw