Tuinhuis Grauburg 6 Karibu 302 x 217 x 266 cm

Productnummer: KA11396 Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Handig 19 mm steek- en schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.199,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.199,95 Standaardproduct Tuinhuis Grauburg 6 Karibu 302 x 217 x 266 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Grauburg 6 Karibu 302 x 217 x 266 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Grauburg 6 Karibu 302 x 217 x 266 cm

Grauburg 6 uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu is het pefecte houten tuinhuisje voor de handige klusser. Deze blokhut 2x2 meter (circa) kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten berging kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket.

Afmetingen

Grauburg 6 uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu heeft een afmeting van 302 cm breed x 217 cm diep en 266 cm hoog (aan de voorzijde). Dit huisje wordt geleverd met dubbele vleugeldeuren (166,5 cm x 176,5 cm) met een veiligheidssluiting. Grauburg 6 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 19 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, wat waterafstotend werkt. 

Dak(bedekking)

Tuinhuis Grauburg 6 heeft een dubbel schuindak die onder elkaar samenkomen en een raam voor licht inval. Het dak met een totale oppervlakte van 9.75 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 25.5 cm, aan de zijkant van 21 cm en aan de achterkant van 26,5 cm. Het dak van Grauburg 6 bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Houten vloer in de basis berging van Grauburg 6 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout, wat leidt tot een langere bescherming van het hout. Bovendien wordt het milieu op deze manier niet belast. Deze werkwijze garandeert een langdurige bescherming tegen rot in de constructie door bodemvocht.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Grauburg 6 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis-Grauburg-6-karibu Tuinhuis Grauburg 6 Karibu 302 x 217 x 266 cm Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Handig 19 mm steek- en schroefsysteem
€ 1.199,95 Per stuk incl. BTW