Tuinhuis Grauburg 6 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 266 cm

Productnummer: KA11397 Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Handig 19 mm steek- en schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.479,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.479,95 Standaardproduct Tuinhuis Grauburg 6 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 266 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Grauburg 6 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 266 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Grauburg 6 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 266 cm

Grauburg 6 Terragrijs uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu is het pefecte houten tuinhuisje voor de handige klusser. Deze blokhut 2x2 meter (circa) kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten berging kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket.

Afmetingen

Grauburg 6 Terragrijs uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu heeft een afmeting van 302 cm breed x 217 cm diep en 266 cm hoog (aan de voorzijde). Dit huisje wordt geleverd met dubbele vleugeldeuren (166,5 cm x 176,5 cm) met een veiligheidssluiting. Grauburg 6 Terragrijs uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 19 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, wat waterafstotend werkt. 

Tuinhuis Grauburg 6 met overkapping is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Grauburg 6 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Grauburg 6 tuinhuis met overkapping een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Grauburg 6 Terragrijs heeft een dubbel schuindak die onder elkaar samenkomen en een raam voor licht inval. Het dak met een totale oppervlakte van 9.75 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 25.5 cm, aan de zijkant van 21 cm en aan de achterkant van 26,5 cm. Het dak van Grauburg 6 Terragrijs bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Houten vloer in de basis berging van Grauburg 6 Terragrijs (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout, wat leidt tot een langere bescherming van het hout. Bovendien wordt het milieu op deze manier niet belast. Deze werkwijze garandeert een langdurige bescherming tegen rot in de constructie door bodemvocht.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Grauburg 6 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tuinhuis-grauburg-6-terragrijs-karibu Tuinhuis Grauburg 6 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 266 cm Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Handig 19 mm steek- en schroefsysteem
€ 1.479,95 Per stuk incl. BTW