Tuinhuis Harburg 1 Karibu 152 x 155 x 220 cm Zijdegrijs

Productnummer: KA88774 Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 679,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 679,95 Standaardproduct Tuinhuis Harburg 1 Karibu 152 x 155 x 220 cm Zijdegrijs
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Harburg 1 Karibu 152 x 155 x 220 cm Zijdegrijs

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
  • Geen verzendkosten
  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Exclusief dakbedekking (dakshingles of zelfklevende bitumen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Harburg 1 Karibu 152 x 155 x 220 cm Zijdegrijs

U heeft geen tijd om uw blokhut te beitsen? Dan biedt dit Harburg 1 tuinhuisje van Karibu uitkomst. De wanden e.d. zijn reeds zijdegrijs gespoten. Zo kunt u direct aaan de slag met opbouwen. Een reeds gebeitste blokhut gaat langer mee dan een dompel geïmpregneerde tuinhuis. Wel na enkele jaren de blokhut opnieuw behandelen.

De Harburg 1 van Karibu is een handige opbergschuur voor bijvoorbeeld uw handgrasmaaier en tuinkussens. De constructie is opgebouwd uit 19 mm- houtprofielen als steek-/schroefsysteem voor zelfmontage op een basisframe. De hoekverbinding biedt bescherming tegen wind en regen. De houtprofielen zijn perfect gefreesd en hebben hierdoor een perfecte pasvorm en een waterafstotende profilering. De brede overstaande dakrand biedt een constructieve bescherming tegen weersomstandigheden.

Afmetingen

De buitenmaat van blokhut Harburg 1 van Karibu is 152 x 155 x 220 cm. De deur is 81,5 x 176,5 cm. De funderingsmaten zijn 148 × 152 cm . Het dak heeft een helling van 20°. De oversteek van het dak is aan de voorzjde is 23.5 cm, achterzijde 16.5 cm en aan de zijkanten 14 cm.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Harburg 1 van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met lichtpaneel van kunstglas, veiligheidssluiting en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles of zelfklevend dakleer. De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen en het dakleer in de kleuren zwart of rood.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. 

Verfsysteem

Tuinhuis Harburg 1 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem, wat gebeurd onder vacuümdruk. Hierdoor wordt de verf echt in het hout gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de structuur van het hout zichtbaar blijft en voor een optimale bescherming van het hout. De basis van Harburg van Karibu is behandeld met de moderne kleur Zijdegrijs (RAL 7042). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van zijdegrijs en ivoor verkrijgt deze populaire Harburg tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen kan dit 6 tot 9 weken zijn.

Leuk om te weten

Karibu gebruikt bij de productie van de blokhutten uitsluitend groene stroom!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Harburg 1 Zijdegrijs Karibu Tuinhuis Harburg 1 Karibu Zijdegrijs 152 x 155 x 220 cm Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm
€ 679,95 per stuk incl. btw