Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm onbehandeld

Productnummer: KA11349 Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 699,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Deuren
Deuren
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 699,95 Standaardproduct Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm onbehandeld
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm onbehandeld

  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie of dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm onbehandeld

De Harburg 2 van Karibu is een handige opbergschuur voor uw tuingereedschap. De constructie is opgebouwd uit 19 mm- houtprofielen als steek-/schroefsysteem voor zelfmontage op een basisframe. De hoekverbinding biedt bescherming tegen wind en regen. De houtprofielen zijn perfect gefreesd en hebben hierdoor een perfecte pasvorm en een waterafstotende profilering. De brede overstaande dakrand biedt een constructieve bescherming tegen weersomstandigheden.

Afmetingen

De buitenmaat van blokhut Harburg 2 van Karibu is 203 x 155 x 230 cm. De deuren zijn samen 166,5 x 176,5 cm. De funderingsmaten zijn 199 × 152 cm . Het dak heeft een helling van 20°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde is 23 cm, achterzijde 16,5 cm en aan de zijkanten 13,5 cm.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Harburg 2 van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met deuren met lichtpaneel van kunstglas, veiligheidssluiting en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning.

Deuren

De standaard meegeleverde deur heeft per deur 4 kleine ruitjes. U kunt als extra optie kiezen voor de moderne deur met per deur 3 lichtpanelen. Dit kost niets extra! 

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles of zelfklevend dakleer. De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen en het dakleer in de kleuren zwart of rood.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderaan de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen kan dit 6 tot 9 week zijn.

Leuk om te weten

Karibu gebruikt bij de productie van de blokhutten uitsluitend groene stroom!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Harburg 2 Karibu met klassieke deur Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen
€ 699,95 per stuk incl. btw