Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm Terragrijs

Productnummer: KA11350 Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 879,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Deuren
Deuren
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 879,95 Standaardproduct Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm Terragrijs
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm Terragrijs

  • Degelijke Duitse kwaliteit en reeds grijs gespoten wanden
  • Snel en eenvoudig op te bouwen dankzij heldere opbouwtekening
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • 19 mm steek-/schroefsysteem
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie of dakshingles sterk aanbevolen)

Tuinhuis Harburg 2 Karibu 203 x 155 x 230 cm Terragrijs

De Harburg 2 van Karibu is een handige opbergschuur voor uw tuingereedschap. De constructie is opgebouwd uit 19 mm- houtprofielen als steek-/schroefsysteem voor zelfmontage op een basisframe. De hoekverbinding biedt bescherming tegen wind en regen. De houtprofielen zijn perfect gefreesd en hebben hierdoor een perfecte pasvorm en een waterafstotende profilering. De brede overstaande dakrand biedt een constructieve bescherming tegen weersomstandigheden.

Afmetingen

De buitenmaat van blokhut Harburg 2 van Karibu is 203 x 155 x 230 cm. De deur is 166,5 x 176,5 cm. De funderingsmaten zijn 199 × 152 cm . Het dak heeft een helling van 20°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde is 23 cm, achterzijde 16,5 cm en aan de zijkanten 13,5 cm.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Harburg 2 van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water.

Deuren

De tuinschuur wordt geleverd met deuren met lichtpaneel van kunstglas, veiligheidssluiting en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. De standaard meegeleverde deur heeft per deur 4 kleine ruitjes. U kunt als extra optie kiezen voor de moderne deur met per deur 3 lichtpanelen. Dit kost niets extra! 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderaan de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles of zelfklevend dakleer. De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen en het dakleer in de kleuren zwart of rood.

Verfsysteem

Tuinhuis Harburg 2 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem, wat gebeurd onder vacuümdruk. Hierdoor wordt de verf echt in het hout gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de structuur van het hout zichtbaar blijft en voor een optimale bescherming van het hout. De basis van Harburg 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Harburg 2 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen kan dit 6 tot 9 weken zijn.

Leuk om te weten

Karibu gebruikt bij de productie van de blokhutten uitsluitend groene stroom!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Harburg 2 Karibu Terragrijs met moderne deuren - extra optie Tuinhuis Harburg 2 Karibu Terragrijs 203 x 155 x 230 cm Grote dubbele deur   |   Snel en eenvoudig op te bouwen
€ 879,95 per stuk incl. btw