Tuinhuis Kandern 6,5 Karibu 304 x 304 x 222 cm

Productnummer: KA91445 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Makkelijk op te bouwen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.449,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.449,95 Standaardproduct Tuinhuis Kandern 6,5 Karibu 304 x 304 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kandern 6,5 Karibu 304 x 304 x 222 cm

  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kandern 6,5 Karibu 304 x 304 x 222 cm

Kandern is een tuinhuis met vele mogelijkheden. Dit tuinhuis komt van onze Duitse leverancier Karibu en komt uit de speciale Woodfeeling collectie. Kandern is van Scandinavisch vurenhout en is gemaakt van 28 mm wandplanken in het steek- / schroefsysteem en kan zo snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het lessenaarsdak is van massief houten platen.

Afmetingen

De maten van de Kandern 6,5 van Karibu zijn 304 x 304 x 222 cm. De deuropening is 140 x 170 cm. Het dak heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voor zijde is 23 cm, achterzijde 10 cm en aan de zijkanten 17.5 cm. Het raam is B 230 x H 18,5 cm / B 221 x H 10 cm.

Dak(bedekking)

Het dak wordt opgebouwd uit massieve dakplanken. Wij raden aan de zelfklevende dakfolie mee te bestellen voor een goede bescherming van uw dak. Deze zelfklevende dakfolie kan snel en veilig op een stofvrije ondergrond geplakt worden. Het is extreem duurzaam en u hoeft niet te lassen. Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens als extra optie een complete PVC of een houten dakgootset van Karibu meebestellen (meerprijs). Deze kleurloos geimpregneerde houten dakgootset is speciaal door Karibu ontwikkeld voor platte daken en wordt geleverd inclusief verstelbaar bevestigingsmateriaal en druppelketting. De PVC dakgootset wordt ook compleet geleverd inclusief valbuis en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. Kandern 1 is uit te breiden met een houten vloer, deze optie kunt u kiezen als u een vloer in de berging wilt hebben.

Levertijd

De Kandern 6,5 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld.

Let op! De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen (van maart t/m oktober) kan dit oplopen tot 6 - 9 weken.

Overkapping en Terragrijs Kandern 6,5 is ook uit te breiden met een overkapping of u kunt hem ook in de kleur Terragrijs aanschaffen. De kleur Terragrijs geeft u blokhut een luxere uitstraling.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kandern Karibu sfeer Kandern 6,5 Karibu 304 x 304 x 222 cm 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Makkelijk op te bouwen
€ 1.449,95 per stuk incl. btw