Tuinhuis Kerpen 2 Terragrijs Karibu met overkapping 484 x 244 x 222

Productnummer: KA11426 28mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 2.149,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 2.149,95 Standaardproduct Tuinhuis Kerpen 2 Terragrijs Karibu met overkapping 484 x 244 x 222
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kerpen 2 Terragrijs Karibu met overkapping 484 x 244 x 222

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief vast bovenlicht van onbreekbaar kunstglas

Tuinhuis Kerpen 2 Terragrijs Karibu met overkapping 484 x 244 x 222

Heeft u extra ruimte nodig en is er in huis verder geen mogelijkheid om uit te breiden? Dan kan het Kerpen 2 tuinhuis met overkapping terragrijs uit de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu een uitkomst bieden. Dit vierkante tuinhuisje kan heel veelzijdig ingezet worden. Zo voegt u met de plaatsing van dit huisje eenvoudig extra bergingsruimte toe aan uw tuin. Maar dit stijlvolle vierkante huis kan bijvoorbeeld ook als werkruimte gebruikt worden. Het is mogelijk om de Kerpen 2 met overkapping terragrijs uit te breiden met veel verschillende opties, zoals een vloer en zelfklevende dakfolie.

Afmetingen

Dit vierkante tuinhuis is opgebouwd uit speciaal 28 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn hoogwaardig gefreesd en hebben daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast is het profiel voorzien van waterafstotende profilering. De echte doe-het-zelver zet dit tuinhuisje eenvoudig in elkaar doormiddel van het steek-/schroefsysteem. De Kerpen 2 terregrijs met overkapping is 484 cm breed, 244 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 222 cm. De achterkant van het tuinhuis is 205 cm hoog. 

Extra opties

Het platte dak van de Kerpen 2 terragrijs met overkapping bestaat uit massief houten platen. Dit dak is niet voorzien van dakbedekking en dit maakt het kwetsbaar. Om uw dak goed te beschermen tegen alle weersinvloeden raden wij u aan om gelijk zelfklevend dakfolie mee te bestellen. Deze dakbedekking is zeer duurzaam en scheurbestendig. Bovendien monteert u het eenvoudig zelf. U vindt het dakfolie bij de bijbehorende producten.

Houten vloer

Als u de Kerpen 2 terragrijs met overkapping als werk- of bergruimte wilt gebruiken is het handig om er ook een vloer in te leggen, deze wordt namelijk niet standaard meegeleverd. U heeft de keuze uit verschillende vloeren, zoals steen of hout. Kiest u voor hout? Dan is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger meegeleverd. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen zonder een aanbouwdak of in een onbehandelde variant. Kijk voor de alternatieven van dit product verder op onze webpagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
kerpen 2 overkapping terragrijs Tuinhuis Kerpen 2 Karibu met overkapping terragrijs 484 x 244 x 222 cm 28mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 2.149,95 Per stuk incl. btw