Tuinhuis Malta 2 Terragrijs Karibu met overkapping 453 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: KA31436 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur met cilinderslot   |   Inclusief dakbeschot

€ 2.172,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
 • € 2.172,95 Standaardproduct Tuinhuis Malta 2 Terragrijs Karibu met overkapping 453 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Malta 2 Terragrijs Karibu met overkapping 453 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

 • Eenzijdig behandeld in de kleur Terragrijs
 • Overkapping 240 cm breed
 • Dubbele vleugeldeur met cilinderslot
 • Plat dak bestaande uit massief houten dakplanken
 • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie bijbestellen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Malta 2 Terragrijs Karibu met overkapping 453 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Op zoek naar een moderne tuinhuis met overkapping met een totale afmeting van ca. 5 x 2 meter die reeds enkelzijdig behandeld is? Tuinhuis Malta 2 met overkapping in de kleur Terragrijs uit de Premium serie van het merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Malta 2 in Terragrijs biedt een basis houten berging van ca. 2 x 2 meter voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. Rechts van het basis tuinhuisje bevindt zich een overkapping met een breedte van ca. 240 cm, perfect voor het plaatsen van een tuin- of loungeset zodat u heerlijk overdekt van het buitenleven kunt genieten. 

De reeds met Terragrijs behandelde (enkelzijdig) basis tuinhuis van Karibu is 213 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. Houten systeemhuis Malta 2 met overkapping van 240 cm in Terragrijs heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze met verf behandelde houten tuinhuis met luifel is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. 

Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Malta 2 met overkapping van 453 x 217 x 211 cm is enkelzijdig (buitenkant) beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van tuinhuis Malta 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Malta 2 tuinhuis met dakaanbouw een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Tuinhuis Malta 2 Terragrijs Karibu met overkapping 240 cm - Wanddikte 19 mm en kunstglas

Houten systeemhuis Malta 2 met overkapping in Terragrijs heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd middels losse houtprofielen van top kwaliteit Scandinavisch vuren, middels het steek-/schroefsysteem van Karibu. Deze wanddelen hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. De berging betreedt u via een moderne dubbele vleugeldeur aan de voorkant van het tuinhuis, elk met 3 lichtuitsparingen van kunstglas. De aanwezige lichtuitsparingen zorgen voor voldoende lichtinval in het tuinhuisje. De dubbele vleugeldeur kan worden afgesloten via een cilinderslot die tevens wordt geleverd met 3 sleutels.

Specificatie Tuinhuis Malta 2 Terragrijs met overkapping Karibu

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 19mm
 • Bouwsysteem: Steek-/ schroef
 • Afmetingen: 453 x 217 cm
 • Luifel: 240 cm
 • Funderingsmaat: 209 x 213 cm (basis tuinhuis)
 • Nokhoogte: ca. 211 cm (voorkant)
 • Ramen: geen
 • Deuren: 1 x dubbele vleugeldeur (166.5 x 176.5 cm - doorgangsmaat)
 • Type Beglazing: Kunstglas
 • Type Dak: Lessenaarsdak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Inhoud (m³): 9 m³ (basis tuinhuisje)
 • Gespiegeld op te bouwen? Nee
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Dak(bedekking)

Dit strakke moderne tuinhuisje Malta 2 met luifel in Terragrijs beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikke massief houten dakplanken met mes en groef en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. De massief houten planken beschermt het tuinhuis tegen weer en wind met een geschikte dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Malta 2 met overkapping van Karibu in Terragrijs wordt standaard geleverd inclusief gratis geimpregneerde funderingsbalken, echter zonder houten vloer voor in het tuinhuis. Houten vloer in de basis berging van Malta 2? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede 100% waterpas fundering, de fundering kan bestaan uit bijvoorbeeld gestort beton of tegels. 

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Tuinhuis Malta 2 met overkapping Terragrijs biedt Karibu een PVC Dakgootset aan die u kunt meebestellen via de extra opties. Voor de kunststof dakgootset in de kleur grijs geldt dat deze als complete set inclusief bevestigingsmateriaal worden geleverd. De dakgootset is geschikt voor platte daken en kan eenvoudig op maat worden gemaakt. 

Levertijd

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging van het Duitse A-merk Karibu is circa 3-4 weken. Malta 2 met overkapping in Terragrijs wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3-4 weken (6-10 weken in de periode maart t/m oktober). Omdat het transport van Karibu tuinhuizen vanuit Duitsland plaats vindt, wordt er telefonisch een op maat afpraak gemaakt voor de levering. De levering vindt dus plaats buiten ons reguliere transport. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geverfd in Terragrijs (enkelzijdig) Tuinhuis Malta 2 Terragrijs met overkapping Karibu Sfeer Tuinhuis Malta 2 Terragrijs Karibu met overkapping 453 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm 19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur met cilinderslot   |   Inclusief dakbeschot Op voorraad
€ 2.172,95 Per stuk incl. BTW