Logo Gadero
service

Tuinhuis Merseburg 4 Karibu met overkapping 378 x 214 x 219 cm Wanddikte 14mm

Productnummer
KA68765
Grote dubbele deur
Snel en eenvoudig op te bouwen
schermafbeelding_2019_02_07_om_154757_1
68767_01
68765_03
68156_05_2
Per stuk,vanaf

1.139,75

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
214 cm
Breedte
378 cm
Hoogte
219 cm
6 tot 8 weken
Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
1.139,75incl. BTW
6 tot 8 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 14 mm steek-/schroefsysteem

  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie

  • Geen verzendkosten

  • Degelijke Duitse kwaliteit

  • Exclusief dakbedekking

  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Wanddikte
14 mm
Gewicht
301 kg
Houtsoort
Noors sparrenhout
Kleur
Blank
Diepte
214 cm
Breedte
378 cm
Hoogte
219 cm
Behandeling
Onbehandeld
Dak type
Plat dak
Pakketmaat
210 x 102 x 39 / 210 x 93 x 22

Tuinhuis Merseburg 4 Karibu met overkapping 378 x 214 x 219 cm Wanddikte 14mm

Zoekt u unieke tegels voor uw terras? Dan zijn de Geoceramica Motion Iron 60x6x4cm iets voor u. Dit zijn namelijk keramische terrastegels voor buiten die het leggemak van betontegels kennen. Dit komt door de 1cm dikke massief keramische toplaag. De toplaag van keramiek zorgt ervoor dat u kunt profiteren van alle voordelen van keramiek. Denk hierbij aan onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en ook de optische voordelen. De onderlaag van deze tegel bestaat uit een 3cm dikke Stabikorn beton laag. Hierdoor kunt u de tegels net zo gemakkelijk leggen als een gewone betontegel en beleeft u dus niet het ongemak van het leggen van keramische terrastegels. Deze GeoCeramica Motion Iron 60x60 is niet geschikt voor uw oprit, maar is wel uistekend te gebruiken voor uw terras of looppad. Uw tuin krijgt direct een luxe uitstraling door deze fraaie tegels. De motion serie is gebaseerd op het uiterlijk van leisteen en dit is zeer goed terug te zien in de Iron versie. De fijne grijze kleur zorgt voor rust, luxe en warmte in uw tuin. Bovendien steekt de kleur grijs goed af >donkere watergoten, >Antraciet Zwarte stapelblokken en een neutraal of antraciet voegmortel.

Alle voordelen van keramiek en beton

MBI Geoceramica Motion Iron 60x6x4cm staat voor de combinatie van luxe keramiek en het gemak van beton. De MBI Geoceramica Motion Iron heeft een toplaag van 1 cm keramiek verlijmd op 3 cm Stabikorn beton. Stabikorn is speciaal ontwikkeld door MBI en heeft een drainerende functie. Met de GeoCeramica 60x60 tegels geniet u dus van de voordelen van zowel beton als keramiek. Want ondanks de keramische toplaag, zijn deze tegels nog gewoon in een zandbed te leggen. Nieuw op de markt zijn de GeoProArte terrastegels. Dit zijn betontegels die dankzij een speciale beschermlaag zeer dicht in de buurt komt bij keramische tegels. Keramiek nog steeds van hogere kwaliteit, maar de GeoProArte tegels zijn goedkopere alternatieven.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het >aanleggen van Geoceramica.

Snelle levering

Bestel snel uw keramische terrastegels bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland. Maak direct uw bestelling compleet met >bestrating toebehoren zoals >opsluitbanden, >voegmortel en >zand?