Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11187 28mm dikte blokhutprofiel   |   Raam en dubbele deur met enkel glas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.928,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 1.928,95 Standaardproduct Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm Wanddikte 28 mm

  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Het uitzetraam kan zowel links als rechts geplaatst worden
  • Inclusief bouwtekening
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm Wanddikte 28 mm

Dit mooie tuinhuisje met overkapping Erickson van het merk Tuindeco is ideaal als berging voor uw tuinmeubelen, tuingereedschap en bijvoorbeeld rijwielen. De blokhut Erickson komt met een mooie zijluifel die zeer geschikt is om een mooie loungehoek van te maken. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overdekte overkapping er naast. Deze trendy blokhut Erickson heeft een formaat van circa 6x3 meter.

Verder kijken: overkapping ca 6x3 meter blokhut ca 6x3 meter

Formaat

De blokhut van onbehandeld vuren hout heeft 28 mm dikke wanden. Het tuinhuisje heeft een afmeting van 225 cm breedte x 325 cm diepte. Met de 300 cm brede zijluifel komt de totale maat van de blokhut op 550 x 325 cm. De funderingsmaat van het tuinverblijf is 515 x 305 cm.

De dubbele deur van de blokhut is 199 cm hoog en 143 cm breed inclusief kozijn. De dubbele deur is voorzien van raamwerk met enkel glas. Daarnaast heeft het tuinhuis nog een uitzetraam die te openen is, voorzien van enkel glas. Dit uitzetraam is zowel links als rechts te plaatsen in de blokhut.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 225+300x325 cm
Funderingsmaat 515x305 cm
Nokhoogte 234 cm
Overkapping 300 cm
Ramen 1 (92x46)
Deuren 1 (143x199)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Platdak
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak 18,2 m²
Inhoud 14,1 m³
Oppervlakte (m²) 15,7 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Erickson met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Standaard bij blokhut Erickson

Het tuinhuis Erickson wordt geleverd met bouwtekening en 26.5 m2 dakleer als dakbedekking. De deuren en het raam zijn voorzien van enkel glas. Het raam is te openen. Deze blokhut Erickson met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Erickson met plat dak wordt standaard geleverd met 26.5 m2 dakleer als dakbedekking. Als extra optie is het mogelijk om duurzamere vormen van dakbedekking voor plat dak mee te bestellen (aanbevolen). Kijk bij de extra opties wanneer u Easy-roofing zelfklevende dakfolie (eenvoudig zelf aan te brengen) of EPDM rubberfolie (zeer duuraam) wilt meebestellen. 

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk tevens bij de extra opties wanneer u een dakgootset kunststof 100mm in Antraciet of dakgootset in vuurverzinkt 125 mm wenst mee te bestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw tuinhuis Erickson te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Alternatief

Blokhut Erickson nu verkrijgbaar met extra zijwand. Wilt u uw blokhut graag dichtmaken? Kies dan bij extra opties voor een extra zijwand. De zijwand wordt gemaakt van blokhutprofiel planken en wordt dubbelzijdig gemonteerd met u-lijst.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 6x3, Blokhut 6x3


Vragen & antwoorden over dit product

Kan de blokhuis zowel linkse als rechts gemonteerd worden? Mag geoffrey

Ja

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Blokhut Erickson Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm Wanddikte 28 mm 28mm dikte blokhutprofiel   |   Raam en dubbele deur met enkel glas   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.928,95 per stuk incl. btw