Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm

Onbehandeld vuren Met zijluifel

€ 1824,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1824,95Dit product
€ 1824,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm

  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Het raam kan zowel links als rechts geplaatst worden
  • Gratis bezorging
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11187
Afmetingen:
225 + 300 x 325 x 234 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
234 cm
Deurhoogte:
195 cm
Ramen:
1
Dakbedekking:
Dakleer 26.5 m2
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
225 + 300 cm
Diepte:
325 cm
Hoogte:
234 cm

Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm

Dit mooie tuinhuisje met overkapping Erickson van het merk Tuindeco is ideaal als berging voor uw tuinmeubelen, tuingereedschap en bijvoorbeeld rijwielen. De blokhut Erickson komt met een mooie zijluifel die zeer geschikt is om een mooie loungehoek van te maken. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overdekte overkapping er naast.

Formaat

De blokhut van onbehandeld vuren hout heeft 28 mm dikke wanden. Het tuinhuisje heeft een afmeting van 225 cm breedte x 325 cm diepte. Met de 300 cm brede zijluifel komt de totale maat van de blokhut op 550 x 325 cm. De funderingsmaat van het tuinverblijf is 515 x 305 cm.

De deur van de blokhut is 199 cm hoog inclusief kozijn. De dubbele deur is voorzien van raamwerk met enkel glas. Daarnaast heeft het tuinhuis nog een uitzetraam, deze is ook voorzien van enkel glas. Dit raam is zowel links als rechts te plaatsen in de blokhut.

Inbegrepen

Het tuinhuis Erickson wordt geleverd met bevestigingsmaterialen, bouwtekening en 26.5 m2 dakbedekking. 
De deuren en het raam zijn voorzien van enkel glas. Bij de deuren wordt het hang en sluitwerk meegeleverd. Het raam is te openen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Impregneren of grondverf laag?

Het door ons laten impregneren (aanbevolen) van uw blokhut Erickson kost 3 weken levertijd extra. Wanneer u niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Erickson in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Erickson. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Ventilatie

Goede ventilatie van uw berging is erg belangrijk. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie meebesteld ontvangt u 2 roosters en de daarbij behorende schroeven.

Alternatief

Blokhut Erickson nu verkrijgbaar met extra zijwand. Wilt u uw blokhut graag dichtmaken? Kies dan bij extra opties voor een extra zijwand. De zijwand wordt gemaakt van blokhutprofiel planken en wordt dubbelzijdig gemonteerd met u-lijst.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
blokhut mila Tuinhuis Erickson met Zijluifel 225 + 300 x 325 x 234 cm Onbehandeld vuren Met zijluifel Ruim op voorraad
€ 1824,95 per stuk incl. BTW