Tuinhuis Moosburg 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer: KA11449 Met Chrome Line hoeklijsten   |   40 mm steek-/schroefsysteem   |   Premium-Serie van A-merk Karibu

€ 2.299,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 2.299,95 Standaardproduct Tuinhuis Moosburg 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm Wanddikte 40 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Moosburg 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm Wanddikte 40 mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geimpregneerde funderingsbalken geleverd

Tuinhuis Moosburg 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm Wanddikte 40 mm

Op zoek naar een exclusief tuinhuisje met een wanddikte van 40 mm? Moosburg 2 uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd met wanddikte van maar liefst 40 mm bestaande uit onbehandelde ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Moosburg 2 wordt daarnaast geleverd met Chrome Line hoeklijsten die deze moderne houten berging een exclusieve uitstraling geeft. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 3x3 meter modellen.

Afmetingen

Houten tuinhuis Moosburg 1 is 309 cm breed, 259 cm diep en heeft een hoogte van 238 cm aan de voorkant. De achterkant van deze luxe tuinhuis is 189 cm. De voorgemonteerde moderne vleugeldeuren beschikken over lichtpanelen voorzien van echt glas en worden geleverd inclusief cilinderslot met 3 sleutels en verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Tuinhuis Moosburg 2 Karibu - Wanddikte 40 mm en kunstglas

Hout geschaafd Ja
Type/Model Moosburg
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 40mm
Afmetingen 309 x 259 cm
Funderingsmaat 305 x 255 cm
Nokhoogte 238 cm
Ramen Geen 
Deuren Dubbele deur (135.5 x 175 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  7°
Dakoppervlak (m²) 10.8 m²
Inhoud (m³) 16 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Houten vloer

Deze exclusieve houten berging met plat dak wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in tuinhuis Moosburg 2 van Karibu bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een houten dakgootset mee te bestellen. 

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Vergelijkbare modellen

Tuinhuis Moosburg 2 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 230 cm breed. Tuinhuis Moosburg 2 met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 309 x 309 cm? Kies dan voor blokhut Moosburg 3. Wilt u ditzelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Moosburg 2 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x3 meter blokhut Moosburg 2 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu Moosburg 2 tuinhuis Tuinhuis Moosburg 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm - wanddikte 40 mm Met Chrome Line hoeklijsten   |   40 mm steek-/schroefsysteem   |   Premium-Serie van A-merk Karibu
€ 2.299,95 Per stuk incl. BTW