Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 Wanddikte 40 mm

Productnummer: KA11450 Met Chrome Line hoeklijsten   |   40 mm steek-/schroefsysteem   |   Premium-Serie van A-merk Karibu

€ 2.799,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 2.799,95 Standaardproduct Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 Wanddikte 40 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 Wanddikte 40 mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geimpregneerde funderingsbalken geleverd

Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 Wanddikte 40 mm

Op zoek naar een exclusief tuinhuisje met een wanddikte van 40 mm? Moosburg 2 Terragrijs uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd met wanddikte van maar liefst 40 mm bestaande uit onbehandelde ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs wordt daarnaast geleverd met Chrome Line hoeklijsten die deze moderne houten berging een exclusieve uitstraling geeft. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 3x3 meter modellen.

Afmetingen

Houten tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs is 309 cm breed, 259 cm diep en heeft een hoogte van 238 cm aan de voorkant. De achterkant van deze luxe tuinhuis is 189 cm. De voorgemonteerde moderne vleugeldeuren beschikken over lichtpanelen voorzien van echt glas en worden geleverd inclusief cilinderslot met 3 sleutels en verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs Karibu - Wanddikte 40 mm

Hout geschaafd Ja  
Type/Model Moosburg  
Houtsoort Scandinavisch Vuren  
Wanddikte 40mm  
Afmetingen 309 x 259 cm  
Funderingsmaat 305 x 255 cm  
Nokhoogte 238 cm  
Ramen Geen   
Deuren Dubbele deur (135.5 x 175 cm)  
Type Beglazing Kunstglas  
Type Dak Plat dak  
Dakbedekking Exclusief  
Dakhelling  7°  
Dakoppervlak (m²) 10.8 m²  
Inhoud (m³) 16 m³  
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding  

Karibu Verfsysteem

Moosburg 2 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis (buitenkant) van Moosburg 2 van Karibu is behandeld met de moderne en populaire kleur Terragrijs. Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van dondergrijs en ivoorwit verkrijgt deze populaire Moosburg 2 tuinhuis een modern en strak karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Houten vloer

Deze exclusieve houten berging met plat dak wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs van Karibu bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een houten dakgootset mee te bestellen. 

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Vergelijkbare modellen

Tuinhuis Moosburg 2 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 230 cm breed. Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 309 x 309 cm? Kies dan voor blokhut Moosburg 3 Terragrijs. Wilt u ditzelfde model maar dan onbehandeld? Kies dan voor Moosburg 2 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x3 meter blokhut Moosburg 2 Terragrijs nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Moosburg 2 Terragrijs Karibu Tuinhuis Moosburg 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 cm - wanddikte 40 mm Met Chrome Line hoeklijsten   |   40 mm steek-/schroefsysteem   |   Premium-Serie van A-merk Karibu
€ 2.799,95 Per stuk incl. BTW