Tuinhuis Moosburg 3 Terragrijs met overkapping + zij- en achterwand Karibu 609 x 309 x 238 cm

Productnummer: KA11458 Met Chrome Line hoeklijsten   |   40 mm steek-/schroefsysteem   |   Premium-Serie van A-merk Karibu

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 4.199,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 4.199,95 Standaardproduct Tuinhuis Moosburg 3 Terragrijs met overkapping + zij- en achterwand Karibu 609 x 309 x 238 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Moosburg 3 Terragrijs met overkapping + zij- en achterwand Karibu 609 x 309 x 238 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geimpregneerde funderingsbalken geleverd

Tuinhuis Moosburg 3 Terragrijs met overkapping + zij- en achterwand Karibu 609 x 309 x 238 cm

Op zoek naar een exclusief tuinhuisje met een wanddikte van 40 mm? Moosburg 3 Terragrijs met overkapping en zij- en achterwand uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd met wanddikte van maar liefst 40 mm bestaande uit onbehandelde ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Moosburg 3 Terragrijs met overkapping en wanden wordt daarnaast geleverd met Chrome Line hoeklijsten die deze moderne houten berging een exclusieve uitstraling geeft. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 3x3 meter modellen.

Tuinhuis Moosburg is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Moosburg 3 Terragrijs met overkapping en wanden van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). 

Afmetingen

Houten tuinhuis Moosburg 3 Terragrijs met overkapping en wanden is 609 cm breed, 309 cm diep en heeft een hoogte van 238 cm aan de voorkant. De achterkant van deze luxe tuinhuis is 189 cm. De voorgemonteerde moderne vleugeldeuren beschikken over lichtpanelen voorzien van echt glas en worden geleverd inclusief cilinderslot met 3 sleutels en verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Houten vloer

Deze exclusieve houten berging met plat dak wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in tuinhuis Moosburg 3 van Karibu bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een houten dakgootset mee te bestellen. 

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Moosburg 3 terragrijs met overkapping + zij- en achterwand Tuinhuis Moosburg 3 Terragrijs met overkapping + zij- en achterwand Karibu 609 x 309 x 238 cm Met Chrome Line hoeklijsten   |   40 mm steek-/schroefsysteem   |   Premium-Serie van A-merk Karibu
€ 4.199,95 Per stuk incl. BTW