Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: KA11388 Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Handig 19 mm steek- en schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.129,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.129,95 Standaardproduct Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Mühlendorf 2 Terragrijs uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu is het pefecte houten tuinhuisje voor de handige klusser. Deze blokhut 2x2 meter (circa) kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten berging kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket.

Afmetingen

Mühlendorf 2 Terragrijs uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu heeft een afmeting van 213 cm breed x 217 cm diep en 211 cm hoog (aan de voorzijde). De achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 195 cm. De binnenmaat van de berging is 209 x 195 cm. Dit huisje wordt gelverd met dubbele vleugeldeuren (166,5 cm x 176,5 cm) met elke 4 lichtuitsneden met kunstglas (melkwit) en een veiligheidssluiting. Mühlendorf 2 Terragrijs uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 19 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, wat waterafstotend werkt. 

Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 211 cm - wanddikte 19 mm

Hout geschaafd Ja
Type/Model Mühlendorf
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19mm
Afmetingen 213 x 217 cm
Funderingsmaat 209 x 213 cm
Nokhoogte 211cm
Ramen Geen 
Deuren 1 Dubbele deur (166.5 x 176.5 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  3°
Dakoppervlak (m²) 5.5 m²
Inhoud (m³) 8.8 m³
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Dak(bedekking)

Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak met een totale oppervlakte van 5.5 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 18 cm, aan de achterkant van 16 cm en aan de achterkand van 6 cm. Het dak van Mühlendorf 2 Terragrijs bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Karibu verfsysteem

De Mühlendorf 2 is behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Hierbij wordt het hout onder vacuumdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd is en dat het zijn natuurlijke karakter behoudt. De basis van de Mühlendorf 2 is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). De deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze combinatie van kleuren geeft het Mühlendorf 2 tuinhuisje een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Houten vloer

Houten vloer in de basis berging van Mühlendorf 2 Terragrijs (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout, wat leidt tot een langere bescherming van het hout. Bovendien wordt het milieu op deze manier niet belast. Deze werkwijze garandeert een langdurige bescherming tegen rot in de constructie door bodemvocht.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Mühlendorf 2 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Houten tuinhuis type Mühlendorf kan tevens geleverd worden inclusief aanbouwdak van 240 of 280 en kan optioneel nog uitgebreid worden met dichte achter- en zijwand. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina. 

Wilt u ditzelfde model met overkapping? Kies dan voor blokhut Mühlendorf 2 met overkapping. Wilt u dit zelfde model maar dan onbehandeld? Kies dan voor Mühlendorf 2 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
muhlendorf karibu 2 Terragrijs Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs Karibu 213 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Handig 19 mm steek- en schroefsysteem
€ 1.129,95 Per stuk incl. BTW