Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu met overkapping 542 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA16522 Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Aanbouw is aan beide kanten van berging te plaatsen   |   Eenvoudig uit te breiden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.329,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.329,95 Standaardproduct Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu met overkapping 542 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu met overkapping 542 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu met overkapping 542 x 217 x 211 cm

Mühlendorf 4 met dakaanbouw uit de ECO-serie van het Duitse A-merk Karibu is een modern tuinhuisje met overkapping met de afmetingen van 542 x 217 x 211 cm. Mühlendorf 4 met dakaanbouw wordt geleverd met een basis berging van 302 x 217 x 211 cm en verspringend dak van 240 x 217 cm met staanders (palen) van 9,5 x 9,5 cm dikte. Het dakaanbouw kan aan beide zijkanten (zowel links als rechts) van tuinhuis Mühlendorf 4 geplaatst worden. Deze moderne tuinhuis valt onder de blokhut 5x3 meter categorie.

Afmetingen

Dit fraaie tuinhuis uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 19 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, wat waterafstotend werkt. De buitenhoek- en buitenwandbalken dekken de zelfgemonteerde verbindingskanten af en bieden bescherming tegen wind en regen. Dit onbehandelde tuinhuisje met wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Het massief houten deurframe met houten paneel is voorzien lichtpanelen van onbreekbaar acrylglas of ondoorzichtig kunstglas en gemonteerde glaslatten. Aan de voorzijde bevinden zich twee vaste ramen van kunstglas (35 x 113 cm), en geven tuinhuis Mühlendorf 4 zijn moderne karakter.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Mühlendorf 4 met veranda beschikt over een lessenaardak met een dakhelling van 3 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het licht schuine dak van dit fraaie tuinhuis beschikt tevens over een overstek aan elke kant die ook constructieve bescherming tegen het weer biedt. Het dak van Mühlendorf 4 bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (3 rollen a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje. 

Overkapping en dichte wanden

Extra lange overkapping bij deze fraaie tuinhuis van Karibu? Mühlendorf 4 is ook verkrijgbaar met een overkapping met een lengte van 280 cm, kortom met 40 cm extra lengte (meerprijs). Kijk voor de extra lange aanbouw bij de extra opties wanneer u dit wilt bijbestellen. Langer genieten van de overkapping tijdens de nazomer? De aanbouw is tevens te leveren met een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). Dit geldt zowel voor standaard overkapping van 240 als voor extra lange aanbouw van 280 cm. 

Houten vloerpakket

Mühlendorf 4 wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de houten berging. Houten vloer in de basis berging van Mühlendorf 4? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger.

De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout, wat leidt tot een langere bescherming van het hout. Bovendien wordt het milieu op deze manier niet belast. Deze werkwijze garandeert een langdurige bescherming tegen rot in de constructie door bodemvocht.

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Dit tuinhuisje van Karibu wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal. Mühlendorf 4 is tevens te verkrijgen zonder aanbouw. Kijk hiervoor in de categorie Tuinhuis met plat dak (bergruimte) elders op de site. 

Kijk ook eens bij: blokhut 5x3 meter overkapping 5x3 meter

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping Muhlendorf 4 Karibu met dakaanbouw Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu met overkapping 542 x 217 x 211 cm Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   Aanbouw is aan beide kanten van berging te plaatsen   |   Eenvoudig uit te breiden Ruim op voorraad
€ 1.329,95 per stuk incl. btw