Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: KA11046 Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   A-kwaliteit Made in Duitsland   |   2 vaste ramen aan de voorkant

€ 1.869,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 39,74 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakbedekking plat dak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.869,95 Standaardproduct Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm

Mühlendorf 4 uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu is het pefecte houten tuinhuisje voor de handige klusser. Deze blokhut 3x2 meter kan eenvoudig worden opgebouwd middels een 1.9 cm steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten berging kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket.

Afmetingen

Mühlendorf 4 uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu heeft een afmeting van 302 cm breed x 217 cm diep en 211 cm hoog (aan de voorzijde). De achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 195 cm. De binnenmaat van de berging is 294 x 209 cm. Dit huisje wordt gelverd met dubbele vleugeldeuren (166,5 cm x 176,5 cm) met elke 4 lichtuitsneden met kunstglas (melkwit) en een veiligheidssluiting. Mühlendorf 4 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 19 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, wat waterafstotend werkt.

Voor extra lichtinval beschikt Mühlendorf type 4 naast de deuren aan de voorkant over 2 vaste vensters met kunstglas, 35 x 112 cm per element. 

Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm - wanddikte 19 mm - met kunstglas

Hout geschaafd Ja
Type/Model Mühlendorf
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 19 mm
Afmetingen 302 x 217 cm
Funderingsmaat 298 x 213 cm
Nokhoogte 211 cm
Ramen 2 vaste raam
Deuren 1 Dubbele deur (166.5 x 176.5 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  3°
Dakoppervlak (m²) 7.9 m²
Inhoud (m³) 12.8 m³
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Dak(bedekking) 

Tuinhuis Mühlendorf 4 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak met een totale oppervlakte van 7,87 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 18 cm, aan de achterkant van 15 cm en aan de achterkant van 7 cm. Het dak van Houten tuinhuis Mühlendorf 4 bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Mühlendorf 4 van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in het huisje. Houten vloer in de basis berging van Mühlendorf 4 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout, wat leidt tot een langere bescherming van het hout. Bovendien wordt het milieu op deze manier niet belast. Deze werkwijze garandeert een langdurige bescherming tegen rot in de constructie door bodemvocht.\

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Mühlendorf 4 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Houten tuinhuis type Mühlendorf kan tevens geleverd worden inclusief aanbouwdak van 240 of 280 en kan optioneel nog uitgebreid worden met dichte achter- en zijwand. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Mühlendorf 4 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm breed. Mühlendorf 4 met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Mühlendorf 4 met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Mühlendorf 4 Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x2 meter blokhut Mühlendorf 4 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met 2 vaste ramen voor extra lichtinval Muhlendorf 4 Karibu Tuinhuis Tuinhuis Mühlendorf 4 Karibu 302 x 217 x 211 cm Wanddikte 19 mm Dubbele deuren met moderne matglas optiek (van kunstglas)   |   A-kwaliteit Made in Duitsland   |   2 vaste ramen aan de voorkant Op voorraad
€ 1.869,95 Per stuk incl. BTW