Tuinhuis Muhlheim 5 Karibu 387 x 477 x 242 cm met luifel

Productnummer: KA11374 Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf januari 2021

€ 3149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Dakraam
Dakraam
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
 • € 3149,95 Standaardproduct Tuinhuis Muhlheim 5 Karibu 387 x 477 x 242 cm met luifel
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Muhlheim 5 Karibu 387 x 477 x 242 cm met luifel

 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
 • Geen verzendkosten
 • 4.0 cm blokhutprofielen
 • Geen dakbedekking standaard meegeleverd

Tuinhuis Muhlheim 5 Karibu 387 x 477 x 242 cm met luifel

Mühlheim 5 is een groot tuinhuis van Karibu uit de Premiumcollectie wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze blokhut is voorzien van een draai-kantelraam met echt glas. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 40 mm blokhutprofielen met 6+- hoekverbinding waarmee u de planken verbindt door middel van schroeven. Er is geen draadstang nodig als windbescherming en elimineert zo het onderhoud van het systeem. Inclusief alle benodigde schroeven en fittingen.

Voordelen:

 • Eenvoudige installatie
 • Hoge stabiliteit van de muren
 • De wand eindigt met een facet geslepen plank
 • Pasvorm van de platen door de meest moderne freesapparatuur (CNC-technologie)
 • Onderhoudsvrij door de directe schroef in de afzonderlijke planken.

Luifel

De luifel is 180 cm diep en 387 cm breed. Deze wordt standaar geleverd zonder vloer. De vloer is wel mee te bestellen als extra optie. Let goed op wanneer u een vloerpakket mee besteld welke u aanklikt.  De vloer is onbehandeld. We adviseren deze samen met de blokhut zo spoedig mogelijk te behandelen. De vloer wordt inclusief de balustradehekken geleverd.

Afmetingen

De maten van de Mühlheim 5 van Karibu zijn 387 x 477 x 242 cm. De funderingsmaat is 372 x 282 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 364 x 274 cm. De deuropening is 140 x 176.5 cm. Het raam is 69 x 80 cm. Het dak heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde is 180 cm, aan de achterzijde 12 cm en aan de zijkanten 17 cm.

Standaard meegeleverd

Bij tuinhuis Mühlheim 5 van Karibu ontvangt u standaard het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Er wordt geen dakbedekking meegeleverd. Het dak bestaat uit houten planken van 19 mm dik, veer en groef. Als dakbedekking kunt u dakshingles en zelfklevende bitumen mee bestellen. De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Muhlheim 5 Karibu met luifel Tuinhuis Muhlheim 5 Karibu met luifel 387 x 477 x 242 cm Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 3149,95 per stuk incl. btw