Tuinhuis Muhlheim 7 Karibu 387 x 477 x 246 cm onbehandeld

Productnummer: KA11331 Zadeldak van massief houten planken   |   Draai-/kantelraam met echt glas   |   Dakbedekking nog mee bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 2.899,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakraam
Ventilatieroosters
Houten Dakgootset
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
 • € 2.899,95 Standaardproduct Tuinhuis Muhlheim 7 Karibu 387 x 477 x 246 cm onbehandeld
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Muhlheim 7 Karibu 387 x 477 x 246 cm onbehandeld

 • 5 Jaar garantie op het hout en de constructie
 • Gratis geïmpregneerde funderingbalken
 • Het raam kan open
 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • Exclusief dakbedekking

Tuinhuis Muhlheim 7 Karibu 387 x 477 x 246 cm onbehandeld

Mühlheim is een groot tuinhuis van Karibu wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze blokhut is voorzien van een draai-kantelraam met echt glas. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 40 mm blokhutprofielen met 6+- hoekverbinding waarmee u de planken verbindt door middel van schroeven. Er is geen draadstang nodig als windbescherming en elimineert zo het onderhoud van het systeem. Inclusief alle benodigde schroeven en fittingen.

Voordelen:

 • Eenvoudige installatie
 • Hoge stabiliteit van de muren
 • De wand eindigt met een facet geslepen plank
 • Pasvorm van de platen door de meest moderne freesapparatuur (CNC-technologie)
 • Onderhoudsvrij door de directe schroef in de afzonderlijke planken.

Afmetingen

De maten van de Mühlheim 7 van Karibu zijn 387 x 477 x 246 cm. De funderingsmaat is 372 x 462 cm. De deuropening is 140 x 176.5 cm. Het raam is 69 x 80 cm. Het dak heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde is 27 cm, aan de achterzijde 12 cm en aan de zijkanten 17 cm.

Standaard meegeleverd

Bij tuinhuis Mühlheim 7 van Karibu ontvangt u standaard het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Er wordt geen dakbedekking meegeleverd. Het dak bestaat uit houten planken van 19 mm dik, veer en groef. Als dakbedekking kunt u dakshingles of zelfklevende bitumen mee bestellen. De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Muhlheim 7 Karibu Tuinhuis Muhlheim 7 Karibu onbehandeld 387 x 477 x 246 cm Zadeldak van massief houten planken   |   Draai-/kantelraam met echt glas   |   Dakbedekking nog mee bestellen
€ 2.899,95 Per stuk incl. BTW