Tuinhuis Neuruppin 3 Karibu met overkapping 534 x 274 x 222 cm

Productnummer: KA7796 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   De overkapping kan zowel links als rechts geplaatst worden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.799,95 Standaardproduct Tuinhuis Neuruppin 3 Karibu met overkapping 534 x 274 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Neuruppin 3 Karibu met overkapping 534 x 274 x 222 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Neuruppin 3 Karibu met overkapping 534 x 274 x 222 cm

Neuruppin 3 met overkapping is het perfecte tuinhuisje wanneer u een hoektuinhuis zoekt voor in een hoek van tuin en zo de ruimte in uw tuin optimaal wilt benutten. Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Neuruppin 3 met dakaanbouw het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Deze luxe hoek tuinhuis Neuruppin 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu heeft een wanddikte van 2.8 cm en is eenvoudig te monteren doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 28 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Deze luxe tuinhuis valt onder de 5x3 meter modellen.

Verder kijken: overkapping ca 5x3 meter blokhut ca 5x3 meter

Afmetingen

Neuruppin 3 wordt standaard geleverd met een basis houten hoekberging van 274 cm breed, 274 cm diep en 222 cm hoog, inclusief standaard dakaanbouw van 260 cm lang. Hiermee komt de totale lengte van Neuruppin 3 met sleepdak uit op 514 cm. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken voor de basis berging, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). De voorgemonteerde vleugeldeur (82.5 x 175 cm) beschikt over een lichtpaneel met kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. De deur wordt tevens geleverd met bontebaardslot inclusief 2 sleutels waarmee u de deur van dit huisje met sleepdak / overkapping kunt afsluiten.

Overkapping en dichte wanden

Wilt u een iets langere overkapping bij Neuruppin 3? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 60 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Neuruppin 3 van 320 cm. Kiest u voor een overkapping van 320 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 594 cm. Wilt u beschut zitten en langer genieten van de overkapping? Als extra opties kunt u voor zowel de standaard overkapping van 260 cm, als voor de langere overkapping van 320 cm een dichte achterwand en zijwand meebestellen (meerprijs). Kijk hiervoor bij de extra opties wanneer u Neuruppin 3 wilt bestellen met dichte wanden.

Dak(bedekking)

Neuruppin 3 met overkapping beschikt over een licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden wat zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (4 rollen a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloerpakket

De houten basis berging van Neuruppin 3 wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket. Houten vloer voor in het hoektuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levering

De levertijd van Neuruppin 3 met overkapping van Karibu is ca. 3 weken. Dit modene hoektuinhuis met overkapping wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Woodfeeling tuinhuis type Neuruppin van Karibu is ook leverbaar zonder dakaanbouw. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.

Let op! In het hoogseizoen (van maart tot en met oktober) kan de levertijd oplopen van 6 tot 9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping Neuruppin Karibu met overkapping en dichte wanden (extra optie) Tuinhuis Neuruppin 3 met overkapping 534 x 274 x 222 cm 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   De overkapping kan zowel links als rechts geplaatst worden
€ 1.799,95 per stuk incl. btw