Tuinhuis Nordland Karibu 507 x 401 x 293 cm

Productnummer: KA11334 3.8 dikke blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding   |   Raam als extra optie mee te bestellen   |   Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 3.499,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
 • € 3.499,95 Standaardproduct Tuinhuis Nordland Karibu 507 x 401 x 293 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Nordland Karibu 507 x 401 x 293 cm

 • 2 langwerpige draai-/kantelramen met echt glas
 • Dubbele deur met 3 lichtpanelen van echt glas
 • 38 mm dikte blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding
 • 5 Jaar garantie op het hout en de constructie
 • Standaard geleverd zonder dakbedekking
 • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Nordland Karibu 507 x 401 x 293 cm

Nordland is een groot houten tuinhuis van Karibu uit de speciale Woodfeeling collectie wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze blokhut is voorzien van 2 draai-kantelramen met echt glas aan de voorkant van 20 x 102 cm. Het tuinhuis is van onbehandeld Scandinavisch vurenhout en wordt opgebouwd uit 38 mm blokhutprofielen met 6+- hoekverbinding waarmee u de planken verbindt door middel van schroeven. Er is geen draadstang nodig als windbescherming en elimineert zo het onderhoud van het systeem. Inclusief alle benodigde schroeven en fittingen.

Voordelen:

 • Eenvoudige installatie
 • Hoge stabiliteit van de muren
 • De wand eindigt met een facet geslepen plank
 • Pasvorm van de platen door de meest moderne freesapparatuur (CNC-technologie)
 • Onderhoudsvrij door de directe schroef in de afzonderlijke planken.

Let op! Blokhut Nordland van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuis van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De maten van Blokhut Nordland van Karibu zijn 507 x 401 x 293 cm. De funderingsmaat is 492 x 386 cm. De deuropening is 135.5 x 173 cm. De ramen zijn 42 x 123.5 cm.

De oversteek van het dak is: 
Boven de deur - 27 cm
Boven de ramen - 42.5 cm
Aan de achterkant - 42.5 cm
Aan de zijkanten - 25.5 cm

Standaard meegeleverd

Bij tuinhuis Nordland van Karibu ontvangt u standaard het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van echt glas en cilinderslot met 3 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Nordland van Karibu wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Het dak bestaat uit houten planken van 19 mm dik, veer en groef. Als dakbedekking kunt u dakshingles of zelfklevende bitumen dakbedekking mee bestellen (sterk aanbevolen) via de extra opties (meerprijs). De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen. Daarnaast kunt ook, ook voor de zelfklevende bitumen dakbedekking, kiezen uit diverse kleuren. 

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld en geleverd uit Duitsland. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober kan dit langer zijn (6 - 9 weken).

Leuk om te weten

Karibu produceert met 100% gecertificeerde groene stroom.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis met gevel met fries Nordland Karibu Tuinhuis Nordland Karibu 507 x 401 x 293 cm 3.8 dikke blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding   |   Raam als extra optie mee te bestellen   |   Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
€ 3.499,95 Per stuk incl. btw