Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs met overkapping Karibu 539 x 259 x 238 cm

Productnummer: KA111012   |   38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden

€ 2.979,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 2.979,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs met overkapping Karibu 539 x 259 x 238 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs met overkapping Karibu 539 x 259 x 238 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Luxe in de kleur Terragrijs
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs met overkapping Karibu 539 x 259 x 238 cm

Northeim 2 met overkapping in Terragrijs (bergruimte 539 x 259 x 238 cm) is een robuust houten tuinhuis met lessenaarsdak uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Dit moderne tuinhuisje beschikt over een wanddikte van maar liefst 3.8 cm en kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Northeim 2 met overkapping geverfd in de kleur terragrijs van Karibu is 539 cm breed, 259 cm diep en 238 cm hoog en valt dus in de categorie 5x3 meter. De overkapping / aanbouwdak die wordt geleverd is 2,3 meter breed.

Verder kijken: overkapping ca 5x3 meter blokhut ca 5x3 meter

Kabibu Verfsysteem

Tuinhuis Northeim 2 met overkapping terragrijs is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Northeim 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs. Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terragrijs en ivoor verkrijgt deze populaire Northeim 2 tuinhuis met dakaanbouw een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen en deuren

Northeim 2 is vanwege zijn totale oppervlakte van 7,3 m2 (bergruimte) perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. Door de openslaande dubbele vleugeldeuren met ieder 3 lichtpanelen van kunstglas is Northeim 2 ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een loungeset en als verlengstuk van uw tuin. De dubbele tuinhuisdeuren (vleugeldeuren breedte 140 cm bij hoogte 173 cm) hebben 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels. 

Dak(bedekking)

Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 7 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm massief houten dakbeschot en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater is ook een dakgootset van Karibu als extra optie mee te bestellen. De transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting wordt door Karibu geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Northeim 2 met overkapping wordt door Karibu geleverd exclusief houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer in tuinhuis Northeim 2? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 2 van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 2 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan 6 - 9 weken bedragen.

Liever geen overkapping?

Vindt u deze tuinhuis wel mooi, maar wilt u liever geen overkapping? U kunt dan kiezen voor de Northeim 2, deze tuinhuis kunt u kiezen bij productcategorie "Tuinhuis met plat dak"


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
38 mm steek-/schroefsysteem Northeim met overkapping Terragrijs Karibu Sfeer Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs met overkapping Karibu 539 x 259 x 238 cm   |   38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden Op voorraad
€ 2.979,95 Per stuk incl. BTW