Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 cm

Productnummer: KA11071   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in Terragrijs   |   Duitse A-Kwaliteit   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.149,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs Karibu 309 x 259 x 238 cm

Op zoek naar een behandeld / geverfd tuinhuisje met schuin aflopend lessenaarsdak? Tuinhuis Northeim 2 uit de Woodfeeling collectie van Karibu wordt standaard enkelzijdige behandeld geleverd in de kleur Terragrijs. Northeim 2 is vanwege zijn ruimte van 16,0 m³ perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. Door de openslaande dubbele vleugeldeuren met ieder 3 lichtpanelen van kunstglas is Northeim 2 ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een loungeset en als verlengstuk van uw tuin. De dubbele tuinhuisdeuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 173 cm) hebben 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels.  Dit tuinhuisje valt onder de blokhut 3x3 meter modellen, een veelverkochte maat voor wie een tuinhuisje voor berging zoekt. 

Karibu Verfsysteem

Northeim 2 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd in de kleur terragrijs wat zorgt voor 100% bescherming van het hout. Het speciaal ontwikkelde Karibu verfsysteem zorgt o.a. voor een gekleurde afdichting en bespaart u zowel een hoop geld en tijd, terwijl het hout wordt beschermd voor de komende jaren. De gebruikte kleur terragrijs is milieuvriendelijk, omdat het o.a. vrij is van oplosmiddelen.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Tuinuis Northeim 2 in terragrijs heeft een wanddikte van maar liefst 38mm en is 309 cm breed, 259 cm diep en 238 cm hoog. Deze luxe geverfde grijze berging voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. De deuren, kozijnen en lijsten van Northeim 2 worden geleverd in de kleur ivoorwit (RAL 1015). De combinatie van terragrijs en ivoorwit geven dit thuinhuisje een modern en trendy karakter. 

Dak(bedekking)

Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm massief houten dakbeschot en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater zijn ook diverse dakgootsets van Karibu als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een complete PVC dakgootset. De dakgootsets worden door Karibu geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Northeim 2 wordt door Karibu geleverde exclusief houten vloer voor binnen. Houten vloer in tuinhuis Northeim 2? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 2 van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 2 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Northeim 2 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Northeim van Karibu is ook onbehandeld (niet geverfd) leverbaar en met dakaanbouw / overkapping. Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geverfd geleverd in Terragrijs Northeim Karibu Terragrijs Sfeerfoto Tuinhuis Northeim 2 Terragrijs 309 x 259 x 238 cm   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in Terragrijs   |   Duitse A-Kwaliteit   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 2.149,95 per stuk incl. btw