Tuinhuis Northeim 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm

Productnummer: KA11070   |   38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1.799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.799,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Northeim 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm

Northeim 2 is een robuust houten tuinhuis met lessenaarsdak uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Deze moderne blokhut 3x3 meter beschikt over een wanddikte van maar liefst 3.8 cm en kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. 

Let op! Tuinhuis Northeim 2 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen en deuren

Northeim 2 van Karibu is 309 cm breed, 259 cm diep en 238 cm hoog.

Northeim 2 is vanwege zijn totale oppervlakte van 7,3 m2 perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. Door de openslaande dubbele vleugeldeuren met ieder 3 lichtpanelen van kunstglas is Northeim 2 ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een loungeset en als verlengstuk van uw tuin. De dubbele tuinhuisdeuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 170 cm) hebben 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels. 

Dak en houten vloer

Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 7 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater.

Het dak wordt geleverd met 19 mm massief houten dakbeschot en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van Northeim 2 is het tevens mogelijk om een dakgootset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketiing of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu wordt compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten Vloer

Houten vloer in tuinhuis Northeim 2? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Northeim 2 van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 2 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Overkapping of opaalgrijs?

Northeim 2 is ook te krijgen met 2 meter overkapping, tevens is Northeim 2 ook te verkrijgen in de kleur opaalgrijs (met of zonder overkapping). Voor Northeim 2 met overkapping klik dan hier. Voor opaalgrijs klik dan hier.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
38 mm steek-/schroefsysteem Northeim 2 Tuinhuis Northeim 2 Karibu 309 x 259 x 238 cm   |   38 mm steek-/schroefsysteem   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden Ruim op voorraad
€ 1.799,95 per stuk incl. btw