Tuinhuis Qubic Zijdegrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm

Productnummer: KA11400 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 1.449,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakgootset
Dakgootset
Karibu Verfsysteem
Karibu Verfsysteem
Samenstelling Sluiten
  • € 1.449,95 Standaardproduct Tuinhuis Qubic Zijdegrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Qubic Zijdegrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief deur, zelfklevend dakfolie en aluminium afsluitbalken

Tuinhuis Qubic Zijdegrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm

Op zoek naar een stijlvol ruim tuinhuisje? Kies dan voor de Qubic Zijdegrijs uit de Classic-Serie van het Duitse topmerk Karibu. Dit tuinhuisje valt op door zijn vierkante vorm, maar ook door de moderne zijdegrijze kleur. Door de Qubic in uw tuin te plaatsen creëert u 6 m2 aan extra ruimte. Ideaal om eens alle spullen op te ruimen die u in huis niet meer kwijt kunt of om te gebruiken als werkkamer. De zijdegrijze kleur is niet alleen erg mooi, het behandelingsproces verlengt de levensduur van uw tuinhuis ook nog aanzienlijk. Om de Qubic helemaal compleet te maken is het mogelijk deze uit te breiden met verschillende opties, zoals een dakgoot, vloer en onderhoudset.

Afmetingen

De Qubic zijdegrijs is 246 cm breed, 246 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 214 cm. De achterkant van het tuinhuis is 201 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 238 x 238 cm. De 19 mm dikke blokhutprofielen van Scandinavisch Vurenhout zijn hoogwaardig gefreesd en geprofileerd, wat ze een perfecte pasvorm en waterafstotende kwaliteit geven. Het steek-/schroefsysteem zorgt ervoor dat u dit tuinhuis eenvoudig opbouwt. 

Standaard meegeleverd

Dit tuinhuisje heeft een hele stijlvolle look en dat komt mede dankzij de meegeleverde deur. Om de Qubic zijdegrijs vierkant te houden krijgt u geen openslaande, maar een schuifdeur van 105 x 179 cm meegeleverd. Daarnaast heeft u nog voldoende privacy, omdat de vier grote ramen in de deur van kunstof met melkglasuiterlijk gemaakt zijn. U ontvangt ook een aluminium dorpel, om de vloer bij de ingang van het tuinhuis te beschermen. Om het tuinhuis veilig af te kunnen sluiten is de deur uitgerust met een draaigrendelslot.

Het platte dan van de Qubic zijdegrijs is gemaakt van massief houten platen met zelfklevend dakfolie. Dit duurzamen en scheurbestendige dakfolie is een van de beste manieren om uw dak tegen weersinvloeden te beschermen en het verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Daarnaast maakt u het luxe uiterlijk van uw tuinhuis compleet met de meegeleverde bijpassende aluminium afsluitbalken als hoogwaardige dakafsluiting.

Karibu verfsysteem

Om de Qubic mooi egaal zijdegrijs te maken en te beschermen is dit tuinhuis behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Bij deze behandelingsmethode worden de planken onder vacuümdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Hierdoor is het hout egaal geverfd en optimaal beschermd. Daarnaast blijft het natuurlijke karakter van het hout behouden. Het tuinhuis is Zijdegrijs (RAL 7042) en de deurkozijnen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze twee kleuren zorgen voor het opvallende uiterlijk van de Qubic.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Extra opties

U maakt de Qubic echt af met een dakgoot. Dit is namelijk vrij essentieel om de zijkant van uw tuinhuis tegen water dat van het dak komt te beschermen. Het is mogelijk om, tegen een meerprijs, een volledige PVC-dakgootset mee te bestellen. U ontvangt dan PVC buizen en beslag, zodat u alles in huis heeft om een dakgoot te maken. Daarnaast kunt u deze gelijk monteren als u het tuinhuis geplaatst heeft. 

Daarnaast kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de blokhut meebestellen. Deze set bevat alles om het hout aan het binnengedeelte van uw blokhut te onderhouden: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Houten vloer

Om de Qubic zijdegrijs te gaan gebruiken dient er eerst een vloer in gelegd te worden. Deze wordt niet standaard meegeleverd, maar is wel te vinden bij de extra opties. U krijgt dan, tegen een meerprijs, een houten vloer. Deze vloer is inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Deze massief houten balken zijn behandeld om ze een langere levensduur te geven en zo geschikt te maken voor vloerondersteuning. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen met een aanbouwdak, in het Kastanjerood of gemaakt van onbehandeld hout. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tuinhuis-qubic-zijdegrijs-karibu Tuinhuis Qubic Zijdegrijs Karibu 246 x 246 x 214 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie
€ 1.449,95 Per stuk incl. BTW