Tuinhuis Qubu Eck Karibu 304 x 304 x 248 cm

Productnummer: KA11445 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 2.199,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakgootset
Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 2.199,95 Standaardproduct Tuinhuis Qubu Eck Karibu 304 x 304 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Qubu Eck Karibu 304 x 304 x 248 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief deur, zelfklevend dakfolie en aluminium afsluitbalken

Tuinhuis Qubu Eck Karibu 304 x 304 x 248 cm

Heeft u extra ruimte nodig en is er in huis verder geen mogelijkheid om uit te breiden? Dan kan het Qubu Eck tuinhuis uit de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu een uitkomst bieden. Dit vierkante tuinhuisje kan heel veelzijdig ingezet worden. Zo voegt u met de plaatsing van dit huisje eenvoudig extra bergingsruimte toe aan uw tuin. Maar dit stijlvolle vierkante huis kan bijvoorbeeld ook als werkruimte gebruikt worden. Het is mogelijk om de Qubu Eck uit te breiden met veel verschillende opties, zoals een dakgoot, vloer en onderhoudset.

Afmetingen

Dit vierkante tuinhuis is opgebouwd uit speciaal 28 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn hoogwaardig gefreesd en hebben daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast is het profiel voorzien van waterafstotende profilering. De echte doe-het-zelver zet dit tuinhuisje eenvoudig in elkaar doormiddel van het steek-/schroefsysteem. De Qubic is 304 cm breed, 304 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 248 cm. De achterkant van het tuinhuis is 235 cm hoog. 

Standaard meegeleverd

Dit tuinhuisje heeft een hele stijlvolle look en dat komt mede dankzij de meegeleverde deur. Om het vierkante karakter van de Qubu Eck te bewaren krijgt u geen openslaande, maar een schuifdeur meegeleverd. Deze deuren zijn standaard voorzien van lichtpanelen met ondoorzichtig kunstglas. Daarnaast krijgt u een aluminium deurdrempel om de vloer bij de ingang te beschermen en is de deur voorzien van een draaigrendelslot.

Het platte dak van de Qubu Eck bestaat uit massief houten platen met zelfklevend dakfolie. Dit dakfolie is zeer duurzaam en scheurbestendig. U dak is dus goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Om de luxe uitstraling van het tuinhuis compleet te maken krijgt u ook bijpassende aluminium afsluitbalken als hoogwaardige dakafsluiting.

Extra opties

Hoewel de Qubu Eck al vrij compleet geleverd wordt zijn er nog een paar extra opties die uw tuinhuis helemaal af kunnen maken. Zo heeft u de optie om een PVC-dakgootset mee te bestellen. Deze set bestaat uit buizen en beslag, alles wat u nodig heeft om een dakgoot te maken. Met deze dakgootset zorgt u ervoor dat het water van het dak kan lopen, zonder schade aan de blokhut aan te richten.

Daarnaast kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de blokhut meebestellen. Deze set bevat alles om het hout aan de binnenkant van uw blokhut te onderhouden: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Houten vloer

Als u de Qubu Eck als werk- of bergruimte wilt gebruiken is het handig om er ook een vloer in te leggen, deze wordt namelijk niet standaard meegeleverd. U heeft de keuze uit verschillende vloeren, zoals steen of hout. Kiest u voor hout? Dan is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger meegeleverd. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen met een aanbouwdak of in de kleur Terragrijs. 

Per verkochte Qubu Eck geeft Karibu 1000 bijen een veilig thuis! Zij geven bijen de ruimte om te leven, omdat de bijenpopulatie afgelopen jaren flink is afgenomen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu tuinhuis Qubu Eck Tuinhuis Qubu Eck Karibu 304 x 304 x 248 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief zelfklevende dakfolie
€ 2.199,95 Per stuk incl. BTW