Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs Karibu 213 x 217 x 218 cm

Productnummer: KA91440   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in Zijdegrijs   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 999,95 Standaardproduct Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs Karibu 213 x 217 x 218 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs Karibu 213 x 217 x 218 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs Karibu 213 x 217 x 218 cm

Op zoek naar een reeds geverfd tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van een tuin? Hoektuinhuis Schwandorf 3 van Karibu is door zijn ontwerp met de deur schuin op een hoek perfect voor plaatsing in de hoek van een perceel. Schwandorf 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd in de kleur zijdegrijs wat zorgt voor 100% bescherming van het hout. Het speciaal ontwikkelde Karibu verfsysteem zorgt o.a. voor een gekleurde afdichting en bespaart u zowel een hoop geld en tijd, terwijl het hout wordt beschermd voor de komende jaren. Tuinhuis Schwandorf 3 van Karibu 213 x 217 x 218 cm valt onder de blokhut 2x2 meter modellen.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Houten tuinhuis Schwandorf 3 van Karibu in de kleur zijdegrijs heeft een wanddikte van 19 mm en is 213 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog. Deze luxe geverfde berging voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 19 mm ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout. Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). 

Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Schwandorf 3 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. De deuren, kozijnen en lijsten van Schwandorf 3 worden geleverd in de kleur ivoorwit (RAL 1015). De combinatie van zijdegrijs en ivoorwit geven dit thuinhuisje een modern en trendy karakter. Schwandorf 3 in Zijdegrijs (RAL 7042) is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap.

De voorgemonteerde ivoorwitte deur beschikt over 4 uitsparingen (65 x 32 cm) met melkwit kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Het schuine dakoverstek, boven de deur, bedraagt 102 x 102 cm.

Dak(bedekking)

Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater zijn ook diverse dakgootsets van Karibu als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een complete PVC dakgootset. De dakgootsets worden door Karibu geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Schwandorf 3 Zijdegrijs wordt standaard geleverd zonder vloer voor in de berging. Houten vloer in tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Schwandorf 3 vervefd in de kleur Zijdegrijs van Karibu is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd van Karibu tuinhuizen tijdens het hoogseizoen, van maart t/m oktober, bedraagt ca. 6 - 9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geverfd geleverd in Zijdegrijs Schwandorf Zijdegrijs Karibu Sfeerfoto Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs Karibu 213 x 217 x 218 cm   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in Zijdegrijs   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 999,95 Per stuk incl. BTW