Tuinhuis Seefeld 3 Karibu 237 x 237 x 230 cm

Productnummer: KA11318   |   28mm Blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding   |   Raam als extra optie mee te bestellen   |   Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken

Aangepaste levertijd 6 - 9 weken

€ 949,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Vast Raam 85 x 44 cm - Karibu
Vast Raam 85 x 44 cm - Karibu
Samenstelling Sluiten
 • € 949,95 Standaardproduct Tuinhuis Seefeld 3 Karibu 237 x 237 x 230 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Seefeld 3 Karibu 237 x 237 x 230 cm

 • Dubbele vleugeldeur met bontebaardslot
 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • Gratis geimpregneerde funderingsbalken
 • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
 • Exclusief dakbedekking geleverd
 • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Seefeld 3 Karibu 237 x 237 x 230 cm

Seefeld 3 van Karibu is een klassieke houten blokhut met puntdak. Dit tuinhuis wordt geleverd door onze Duitse leverancier Karibu en komt uit de speciale Woodfeeling collectie. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 28 mm blokhutprofielen met 6+- hoekverbinding waarmee u de planken verbindt door middel van schroeven. Er is geen draadstang nodig als windbescherming en elimineert zo het onderhoud van het systeem. Inclusief alle benodigde schroeven en fittingen.

Voordelen:

 • Eenvoudige installatie
 • Hoge stabiliteit van de muren
 • De wand eindigt met een facet geslepen plank
 • Pasvorm van de platen door de meest moderne freesapparatuur (CNC-technologie)
 • Onderhoudsvrij door de directe schroef in de afzonderlijke planken.

Afmetingen

De maten van de Seefeld 3 van Karibu zijn 237 x 237 x 230 cm. De funderingsmaat is 220 x 220 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 214 x 214 cm. De deuropening is 140 x 173 cm.  Het dak heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voor- en achterzijde is 27 cm en aan de zijkanten 25 cm.

Let op! Blokhut Seefeld 3 van Karibu wordt compleet onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Standaard meegeleverd

Bij tuinhuis Seefeld 3 van Karibu ontvangt u standaard het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur (140 x 173 cm) met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning.

Vast Raam 85 x 44 cm (extra optie)

Blokhut Seefeld 3 van Karibu wordt standaard geleverd zonder ramen in de dichte wanden. Voor extra lichtinval van de blokhut is het mogelijk om via de opties een onbehandelde rechthoekig vast raam van 85 x 44 cm te bestellen (meerprijs). Dit vaste onbehande raam, geschikt voor 28mm wanddikte, kunt u aan de zijkant van het Seefeld 3 plaatsen.

Dakbedekking

Er wordt standaard bij Seefeld 3 van Karibu geen dakbedekking meegeleverd. Het dak bestaat uit houten platen. Voor een goede afwerking kunt u via de extra optie zelfklevende dakfolie voor zadeldaken of dakshingles mee bestellen (sterk aanbevolen). De zelfklevende dakfolie is een beschermfolie met siliconenlaag en kan direct snel en veilig op de houtplaten worden aangebracht. De dakfolie is extreem duurzaam. De dakshingles zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder zwart en in de varianten recht, beverstaart en asymmetrisch.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties een PVC dakgootset meebstellen (meerprijs). De kunststof dakgootset van Karibu wordt inclusief de benodigde bevestigingmateriaal voor het vastzetten van het dakgootsysteem. 

Houten Vloer

Seefeld 3 van Karibu wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de berging. Houten vloer pakket meebestellen? Via de extra optie is het mogelijk om een onbehandelde houten vloer inclusief KDI (keteldruk geimpregneerd) mee te bestellen.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan dit langer zijn (6 - 9 weken).

Leuk om te weten

Ook al is hout een grondstof die zichzelf vernieuwd, voelt Karibu zich toch verantwoordelijk voor het voortbestaan van dit materiaal. Karibu investeert conform hun inzet om een Karibu-woud te vormen. Zo wordt het milieu gespaard.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Seefeld 3 Karibu Sfeer Tuinhuis Seefeld 3 Karibu 237 x 237 x 230 cm   |   28mm Blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding   |   Raam als extra optie mee te bestellen   |   Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
€ 949,95 per stuk incl. btw