Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping 764 x 244 x 242 cm Terragrijs

Productnummer: KA83061 Met dubbele overkapping   |   Massief houten dak 19 mm   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 6.029,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 6.029,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping 764 x 244 x 242 cm Terragrijs
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping 764 x 244 x 242 cm Terragrijs

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • De deur kan ook in de zijkanten geplaatst worden
  • Uit de Woodfeeling collectie
  • Met 2 dakuitbouwen
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie of dakshingels sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping 764 x 244 x 242 cm Terragrijs

Deze luxe tuinhuis Tastrup 3 Terragrijs uit de Wood Feeling collectie van topmerk Karibu wordt geleverd met een dubbele overkapping. Deze royale type Tastrup 3 wordt standaard geleverd met 2 dakaanbouw elementen die te plaatsen zijn aan beide zijden van de berging. Onder een overkapping kunt u motorvoertuigen/fietsen plaatsen en onder de andere overkapping kunt een mooie loungeset plaatsen. Tuinhuis Tastrup 3 van 7x2 meter met dubbele overkapping wordt geleverd met 2 ruime vleugeldeuren die u overal kunt plaatsen. De deur is inclusief slot, naast de mooie deuren heeft de tuinhuis een massief houten dak van 19mm. 

Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping Terragrijs is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Tastrup 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Tastrup 3 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Het is mogelijk om de plaatst van de deur zelf te bepalen, zo kunt u zelf de indeling van de berging + overkapping bepalen. 

Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

De berging van Tastrup 3 is 244 cm breed, 244 cm diep en heeft een totale hoogte van 242 cm. Dit houten huisje heeft een wanddikte van 2.8 cm. Iedere dakaanbouw heeft een lengte van 260 cm waardoor de totale lengte uitkomt op maar liefst 764 cm. 

Dit royale tuinhuisje is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 3 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 3 inclusief dubbele overkapping van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout. Tastrup 3 met dubbele aanbouw is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren.

De blokhut wordt geleverd zonder dakbedekking. Het is sterk aanbevolen om direct bij het bestellen van deze blokhut de dakbedekking mee te bestellen, deze zijn eenvoudig te plaatsen. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 3 wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger).

Zonder of 1 overkapping?

Tuinhuis Tastrup 3 is tevens bij Gadero verkrijgbaar zonder of met 1 overkapping aan de zijkant! Kijk hiervoor bij alternatieven voor dit product onderaan op deze pagina.

Levertijd

De levertijd van Tastrup 3 van Karibu bedraagt ca. 3 weken. Dit huisje voor uw tuin 3 wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, oplopen naar ca. 6 - 9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping Terragrijs Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping Terragrijs 764 x 244 x 242 cm Met dubbele overkapping   |   Massief houten dak 19 mm   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 6.029,95 Per stuk incl. BTW