Tuinhuis Tastrup 3 met overkapping 504 x 244 x 242 cm

Productnummer: KA11082 Dubbele vleugeldeur   |   Ruime overkapping   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

€ 3.779,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 3.779,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 3 met overkapping 504 x 244 x 242 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 3 met overkapping 504 x 244 x 242 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 3 met overkapping 504 x 244 x 242 cm

Deze fraaie Tuinhuis Tastrup 3 uit de Wood Feeling collectie van Karibu beschikt naast een dichte berging over een dakaanbouw element die te plaatsen is aan de zijkant het tuinhuisje. Met deze Tuinhuis Tastrup 3 met overkapping kunt u tijdens de zomer heerlijk onder de veranda zitten. Tastrup 3 van Karibu biedt door zijn combinatie met royale berging en overkapping 1001 mogelijkheden. Daarnaast is dit huisje met overkapping eenvoudig is uit te breiden met diverse opties waaronder een houten vloer, keteldruk geimpregeneerde houten dakgootset en diverse soorten dakbedekking.

Afmetingen

De berging van Tastrup 3 is 244 cm breed, 244 cm diep en heeft een totale hoogte van 242 cm. Het dakaanbouw element heeft een breedte van 237 cm waardoor de totale breedte van Tastrup 3 uitkomt op 484 cm. Zo behoort dit tuinhuisje tot de blokhut 5x3 meter modellen. Dit houten huisje heeft een wanddikte van 2.8 cm.

Dit royale tuinhuisje met overkapping is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 3 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 3 met overkapping van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout. Tastrup 3 is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren. 

Tastrup 3 wordt geleverd zonder dakbedekking, daarom is het belangrijk om direct dakbedekking mee te bestellen met de blokhut. 

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 3 met aanbouw veranda wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger) voor de berging.

Levertijd

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september).

Liever geen overkapping?

Tuinhuis Tastrup 3 is tevens bij Gadero verkrijgbaar zonder overkapping of zelf met een extra overkapping aan de andere zijkant! Kijk hiervoor bij alternatieven voor dit product onder op deze pagina. De levertijd van Tastrup 3 van Karibu bedraagt ca. 3 weken. Dit huisje voor uw tuin 3 wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Kan het hout ook geïmpregneerd worden bij de fabriek? Zo ja, wat bedragen de extra kosten?

Het is niet mogelijk om Karibu product geïmpregneerd te verkrijgen. 

kan de uitbouw die links op de tekening staat ook rechts gemonteerd worden? is het inclusief dak singhels?

Deze utibouw is te spiegelen. De dakshingles worden niet standaard meegeleverd en kan u middels de extra opties toevoegen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Deuren kunnen zowel aan de voorzijde als aan de zijkant geplaatst worden Tuinhuis Tastrup 3 Karibu met overkapping Tuinhuis Tastrup 3 met overkapping 504 x 244 x 242 cm Dubbele vleugeldeur   |   Ruime overkapping   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Op voorraad
€ 3.779,95 Per stuk incl. BTW