Tuinhuis Tastrup 3 Karibu 244 x 244 x 242 cm

Productnummer: KA11081   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 1.249,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.249,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 3 Karibu 244 x 244 x 242 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 3 Karibu 244 x 244 x 242 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 3 Karibu 244 x 244 x 242 cm

Tastrup 3 is een populaire tuinhuis met zadeldak uit de Woodfeeling collectie van het Duitse merk Karibu. Deze ca. 2,5 x 2,5 meter tuinhuis beschikt over een zadeldak en dubbele deur en leent zich uitstekend voor het bergen van o.a. tuingereedschap, kleine tuinmeubelen of fietsen. Tastrup 3 bestaat in de basis uit topkwaliteit Scandinavisch vuren en kan worden opgebouw met 28mm dikte houtprofielen middels het unieke steek-/ schroefsysteem van Karibu.

Let op! Tuinhuis Tastrup 3 van Karibu wordt volledig onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Tastrup 3 is 244 cm breed, 244 cm diep en heeft een totale hoogte van 242 cm. De hoogte van de zijkanten tot aan het zadeldak bedraagt 194 cm. Dit houten huisje heeft een wanddikte van 2.8 cm.

Dit royale tuinhuisje is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 3 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 3 van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 15°) wat gemaakt is van 16 mm dikke massief houten dakplanken met mes en groef. Het dak beschikt over een overstek van 24 cm aan de voor- en achterkant en een overstek van 20 cm aan de zijkanten. Tastrup 3 wordt door Karibu geleverd exclusief dakbedekking.

Tastrup 3 is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren. U heeft ook de keuze om zelfklevende bitumen dakbedekking toe te passen op de Tastrup.

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van Tastrup 3 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Deze blokhut wordt geleverd zonder dakbedekking, daarom is het sterk aanbevolen om direct dakbedekking mee te bestellen. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 3 wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een onbehandelde houten vloer (incl. KDI-onderlegger).

Overkapping en deur 

Tuinhuis Tastrup 3 is tevens bij Gadero verkrijgbaar met 1 of 2 overkappingen aan de zijkant! Kijk hiervoor bij alternatieven voor dit product onder op deze pagina. Het is ook mogelijk om de deur te verplaatsen, u kunt zelf de plek van de deur bepalen (zie foto's).

Levertijd

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).. Dit huisje voor uw tuin 3 wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis Tastrup 3 Karibu Tuinhuis Tastrup 3 244 x 244 x 242 cm   |   28mm steek-/schroefsysteem   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Op voorraad
€ 1.249,95 Per stuk incl. BTW