Tuinhuis Tastrup 4 met dubbele overkapping 244 x 824 x 242 cm

Productnummer: KA11096 Met dubbele overkapping   |   Massief houten dak 19 mm   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken. Levertijd 8-10 Weken

€ 2.099,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 2.099,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 4 met dubbele overkapping 244 x 824 x 242 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 4 met dubbele overkapping 244 x 824 x 242 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (dakshingles of zelfklevende bitumen sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 4 met dubbele overkapping 244 x 824 x 242 cm

Deze luxe tuinhuis Tastrup 4 uit de Wood Feeling collectie van topmerk Karibu wordt geleverd met een dubbele overkapping. Deze royale type Tastrup 4 wordt standaard geleverd met 2 dakaanbouw elementen die te plaatsen zijn aan beide zijden van de berging. Onder een overkapping kunt u motorvoertuigen/fietsen plaatsen en onder de andere overkapping kunt een mooie loungeset plaatsen. Tuinhuis Tastrup 4 van 827 cm x 244 cm meter met dubbele overkapping wordt geleverd met 2 ruime vleugeldeuren die u overal kunt plaatsen. De deur is inclusief slot, naast de mooie deuren heeft de tuinhuis een massief houten dak van 19mm. 

Het is mogelijk om de plaatst van de deur zelf te bepalen, zo kunt u zelf de indeling van de berging + overkapping bepalen. 

Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

De berging van Tastrup 4 is 244 cm breed, 304 cm diep en heeft een totale hoogte van 242 cm. Dit houten huisje heeft een wanddikte van 2.8 cm. Iedere dakaanbouw heeft een lengte van 260 cm waardoor de totale lengte uitkomt op maar liefst 824 cm. 

Dit royale tuinhuisje is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 4 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 4 inclusief dubbele overkapping van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout. Tastrup 4 met dubbele aanbouw is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren.

De blokhut wordt geleverd zonder dakbedekking. Het is sterk aanbevolen om direct bij het bestellen van deze blokhut de dakbedekking mee te bestellen, deze zijn eenvoudig te plaatsen. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 4 wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger).

Zonder of 1 overkapping?

Tuinhuis Tastrup 4 is tevens bij Gadero verkrijgbaar zonder of met 1 overkapping aan de zijkant! Kijk hiervoor bij alternatieven voor dit product onderaan op deze pagina.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De levertijd van Tastrup 4 van Karibu bedraagt ca. 3 weken. Dit huisje voor uw tuin 3 wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, oplopen naar ca. 6 - 9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tastrup 4 met dubbele overkapping Tuinhuis Tastrup 3 met dubbele overkapping 244 x 824 x 242 cm Met dubbele overkapping   |   Massief houten dak 19 mm   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 2.099,95 Per stuk incl. BTW