Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping 244 x 564 x 242 cm Terragrijs

Productnummer: KA83062 Dubbele vleugeldeur   |   Ruime overkapping   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf januari 2021

€ 2149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2149,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping 244 x 564 x 242 cm Terragrijs
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping 244 x 564 x 242 cm Terragrijs

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • De dakuitbouw kan zowel links als rechts gemonteerd worden
  • Uit de woodfeeling collectie
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie of dakshingles sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping 244 x 564 x 242 cm Terragrijs

Deze fraaie Tuinhuis Tastrup 4 Terragrijs uit de Wood Feeling collectie van Karibu beschikt naast een dichte berging over een dakaanbouw element die te plaatsen is aan de zijkant het tuinhuisje. Met dit Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping kunt u tijdens de zomer heerlijk onder de veranda zitten. Tastrup 4 van Karibu biedt door zijn combinatie met royale berging en overkapping 1001 mogelijkheden. Daarnaast is dit huisje met overkapping eenvoudig is uit te breiden met diverse opties waaronder een houten vloer, keteldruk geimpregeneerde houten dakgootset en diverse soorten dakbedekking.

Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping Terragrijs is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Tastrup 4 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Tastrup 4 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

De berging van Tastrup 4 is 244 cm breed, 304 cm diep en heeft een totale hoogte van 242 cm. Het dakaanbouw element heeft een breedte van 260 cm waardoor de totale breedte van Tastrup 4 uitkomt op 564 cm. Zo behoort dit tuinhuisje tot de blokhut 5x3 meter modellen. Dit houten huisje heeft een wanddikte van 2.8 cm.

Dit royale tuinhuisje met overkapping is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 4 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout. Tastrup 4 is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren. 

Tastrup 4 wordt geleverd zonder dakbedekking, daarom is het belangrijk om direct dakbedekking mee te bestellen met de blokhut. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 4 met aanbouw veranda wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger) voor de berging.

Levertijd

Tastrup 4 met overkapping heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, oplopen naar ca. 6 - 9 weken.

Liever geen overkapping?

Tuinhuis Tastrup 4 is tevens bij Gadero verkrijgbaar zonder overkapping of zelf met een extra overkapping aan de andere zijkant! Kijk hiervoor bij alternatieven voor dit product onder op deze pagina. Dit huisje voor uw tuin 4 wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping Terragrijs Tuinhuis Tastrup 4 met overkapping 244 x 564 x 242 cm Terragrijs Dubbele vleugeldeur   |   Ruime overkapping   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit
€ 2149,95 per stuk incl. btw