Tuinhuis Tastrup 7 Karibu Terragrijs 904 x 304 x 250 cm met dubbele overkapping

Productnummer: KA11084 Dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met overkappingen   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

€ 4.079,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 4.079,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 7 Karibu Terragrijs 904 x 304 x 250 cm met dubbele overkapping
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 7 Karibu Terragrijs 904 x 304 x 250 cm met dubbele overkapping

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie of dakshingles sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 7 Karibu Terragrijs 904 x 304 x 250 cm met dubbele overkapping

Dit fraaie Tuinhuis Tastrup 7 Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van Karibu beschikt naast een dichte berging over een dubbele dakaanbouw element die te plaatsen zijn aan de zijkant het tuinhuisje. Met dit Tuinhuis Tastrup 7 met dubbele overkapping kunt u tijdens de zomer heerlijk onder de veranda's zitten. Tastrup 7 van Karibu biedt door zijn combinatie met royale dubbele berging en overkapping 1001 mogelijkheden. Daarnaast is dit huisje met overkapping eenvoudig is uit te breiden met diverse opties waaronder een houten vloer, keteldruk geïmpregneerde houten dakgootset en diverse soorten dakbedekking.

Tuinhuis Tastrup 7 met dubbele overkapping Terragrijs is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Tastrup 7 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Tastrup 7 tuinhuis een modern karakter.

Afmetingen

Deze fantastische tuinhuis met de afmetingen 904 x 304 x 250 cm heeft een extra ruime bergruimte die u kunt gebruiken voor 1001 mogelijkheden. Tastrup 7 in Terragrijs wordt staandaard geleverd met een basis berging van 304 x 304 x 250 cm. Beide overkappingen hebben een breedte van maar liefst 300 cm, waardoor de totale breedte uitkomt op 904 cm. De totale breedte van het dak, inclusief overstek, bedraagt ca. 947 cm. De basis berging is handig te gebruiken als extra bergruimte of als een heerlijke buitenhuisje als verlengstuk van uw tuin. Tastrup 7 beschikt over een heeft een zadeldak van 19mm massief hout (dakhelling van 20°) en beschikt over dubbele vleugeldeuren met 3 lichtpanelen van kunstglas. U kunt de dubbele vleugeldeur ook aan de zijkant van de blokhut plaatsen. Door zijn 28mm steek-/schroefsysteem is hij makkelijk op te bouwen. 

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 7 van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout. Het dak beschikt over een overstek van 24 cm aan de voor- en achterkant en een overstek van 20 cm aan de zijkanten. Tastrup 7 is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingles in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren. U heeft ook de keuze om zelfklevende bitumen toe te passen op de Tastrup.

Deze blokhut wordt geleverd zonder dakbedekking, daarom is het sterk aanbevolen om direct dakbedekking mee te bestellen. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 7 wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger).

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Dit huisje voor uw tuin wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tastrup 7 met 2 overkappingen terragrijs Tuinhuis Tastrup 7 Karibu Terragrijs 904 x 304 x 250 cm met dubbele overkapping Dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met overkappingen   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Op voorraad
€ 4.079,95 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!