Tuinhuis Tastrup 7 met dubbele overkapping 944 x 304 x 250 cm

Productnummer: KA11086 Scandinavisch vuren hout   |   Inclusief 2 vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 6.187,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 6.187,45 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 7 met dubbele overkapping 944 x 304 x 250 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 7 met dubbele overkapping 944 x 304 x 250 cm

  • 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Degelijke Duitse A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie of dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 7 met dubbele overkapping 944 x 304 x 250 cm

Tastrup 7 met 2 aanbouw dakelementen uit de Woodfeeling collectie van Karibu is de grotere variant van Tastrup 3 en Tastrup 4 met 2 overkappingen. Deze zeer uitgebruide variant is daarmee het meest uigebreide tuinhuisje uit de Tastrup serie die uitermate geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een royale berging met 2 overkapping aan elke zijde. Daarmeer biedt Tastrup 7 voldoende ruimte voor het opslaan van o.a. tuingereedschap en biedt het ruimte onder de overkapping voor bijvoorbeeld een trendy loungeset en voor bijvoorbeeld aan haardhout berging. Deze grote variant blokhut Tastrup 7 hoort bij de blokhut ca. 9 meter modellen.

Dit royale tuinhuisje met twee overkappingen is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te plaatsen. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 7 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

U zelf de plek van de dubbele vleugeldeuren bepalen. U kunt ervoor kiezen om de deuren aan de voorkant te plaatsen, of u plaatst hem aan de zijkant onder de overkapping.

Afmeting

De berging van Tastrup is 304 cm breed, 304 cm diep en heeft een hoogte van 250 cm. Elke overkapping/aanbouw heeft een lengte van maar liefst 240 cm. De totale lengte van deze zeer royale tuinhuis met 2 overkapping komt daarmee op 944 cm. Tuinhuis Tastrup 7 inclusief zijluifels van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout.

Dak(bedekking) 

Kijk bij de opties voor de diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren.

De Tastrup 7 wordt geleverd exclusief dakbedekking, daarom is het belangrijk dat u direct bij de bestelling uw dakbedekking meebesteld. 

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 7 met dubbele aanbouw veranda wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger) voor de berging.

Levering

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tastrup 7 met dubbele overkapping Tuinhuis Tastrup 7 met dubbele overkapping 944 x 304 x 250 cm Scandinavisch vuren hout   |   Inclusief 2 vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Op voorraad
€ 6.187,45 Per stuk incl. BTW