Tuinhuis Tastrup 7 met overkapping 604 x 304 x 250 cm

Productnummer: KA11085 Met royale overkapping   |   Makkelijk op te bouwen   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

€ 3.099,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 3.099,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 7 met overkapping 604 x 304 x 250 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 7 met overkapping 604 x 304 x 250 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie of dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 7 met overkapping 604 x 304 x 250 cm

Tastrup 7 met overkapping uit de Wood Feeling collectie van Karibu is de grotere variant van tuinhuis Tastrup 3 met aanbouw. Daarmee haalt u met tuinhuisje Tastrup 7 een zeer ruime berging met royale dakaanbouw in huis die ruimte biedt voor het opslaan van o.a. tuingereedschap en voor bijvoorbeeld een trendy loungeset waar u heerlijk buiten kunt relaxen tijdens de warme dagen. Dit royale tuinhuisje met overkapping is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Blokhut Tastrup 7 valt onder de 6x3 meter modellen, een veelverkochte maat voor wie een blokhut met overkapping zoekt. 

Verder kijken: overkapping ca 6x3 meter  blokhut ca 6x3 meter

Afmetingen

De extra grote dichte berging met de afmetingen 304 x 304 x 250 cm is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De aanbouw is maar liefst 300 cm breed, waardoor de totale breedte van Tastrup 7 uitkomt op 604 cm. De totale breedte van het dak, inclusief overstek, bedraagt ca. 647 cm. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 7 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De dubbele deur kan zowel in de voorkant als aan de zijkant onder de overkapping in de basis berging geplaatst worden. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels. De afmetingen van de overkapping is 320 x 304 x 250 cm.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 7 met overkapping van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout. Tastrup 7 is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren of zelfklevende bitumen dakfolie in 2 kleuren. 

Tastrup 7 wordt geleverd zonder dakbedekking, daarom is het belangrijk om direct dakbedekking mee te bestellen met de blokhut. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 7 met aanbouw veranda wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger) voor de berging.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september).

Liever geen overkapping?

Tuinhuis Tastrup 7 is tevens bij Gadero verkrijgbaar zonder overkapping of zelf met een extra overkapping aan de andere zijkant! Kijk hiervoor bij alternatieven voor dit product onder op deze pagina. De levertijd van Tastrup 7 van Karibu bedraagt ca. 3 weken. Dit huisje voor uw tuin wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tastrup 7 met overkapping Karibu Tuinhuis Tastrup 7 met overkapping 604 x 304 x 250 cm Met royale overkapping   |   Makkelijk op te bouwen   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Op voorraad
€ 3.099,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!