Tuinhuis Tastrup 7 Karibu 304 x 304 x 250 cm Terragrijs

Productnummer: KA11081 Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

€ 2.529,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.529,95 Standaardproduct Tuinhuis Tastrup 7 Karibu 304 x 304 x 250 cm Terragrijs
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tastrup 7 Karibu 304 x 304 x 250 cm Terragrijs

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (dakshingles of zelfklevende bitumen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Tastrup 7 Karibu 304 x 304 x 250 cm Terragrijs

Tuinhuis Tastrup 7 Terragrijs uit de Wood Feeling collectie van Karibu is het perfecte houten tuishuisje voor personen die op zoek zijn naar een tuinshuis die eenvoudig is uit te breiden met diverse opties waaronder een houten vloer, keteldruk geïmpregneerde dakgootset en dakbedekking. Tastrup 7 is hier verkrigbaar in de kleur Terragrijs. 

Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Tastrup 7 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Tastrup 7 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Tastrup 7 tuinhuis een modern karakter.

Het mooie van deze blokhut is dat je de 2 ruimen vleugeldeuren ook aan de zijkant kan plaatsen, waardoor het een blokhut met meerdere mogelijkheden wordt. 

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Tastrup 7 is 304 cm breed, 304 cm diep en heeft een totale hoogte van 250 cm. De hoogte van de zijkanten tot aan het zadeldak bedraagt 204 cm. Dit houten huisje heeft een wanddikte van 2.8 cm. De buitenkanten van Tastrup 7 zijn geverfd in de kleur Terragrijs.

Dit royale tuinhuisje is door zijn 28mm steek-/schroefsysteem heel eenvoudig zelf te monteren. Het tuinhuisje van topkwaliteit uit Duitsland is vervaardigd van onbehandeld vuren hout uit de bossen van Noord-Europa. De dubbele vleugeldeuren van Tuinhuis Tastrup 7 beschikken over 3 lichtpanelen van kunstglas die veel licht doorlaten. De deur wordt tevens geleverd inclusief bontbaardslot met 2 sleutels.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Tastrup 7 Terragrijs van Karibu beschikt over een zadeldak (dakhelling van 20°) wat gemaakt is van 19 mm dik hout. Het dak beschikt over een overstek van 24 cm aan de voor- en achterkant en een overstek van 20 cm aan de zijkanten. Tastrup 7 Terragrijs is uit te breiden met diverse soorten dakbedekking (aanbevolen). Kies o.a. uit rechte dakshingels in de kleuren zwart, donker rood of donker groen. Daarnaast heeft u de keuze uit bevertaart of a-symmetrisch dakshingles in diverse kleuren. U heeft ook de keuze om zelfklevende bitumen toe te passen op de Tastrup.

Deze blokhut wordt geleverd zonder dakbedekking, daarom is het sterk aanbevolen om direct dakbedekking mee te bestellen. 

Fundering en houten vloer

Tastrup 7 Terragrijs wordt geleverd inclusief geïmpregneerde funderingsbalken voor een goede basis. Als extra optie kunt u dit fraaie tuinhuis uitbreiden met een houten vloer (incl. KDI-onderlegger).

Overkapping en deur 

Tuinhuis Tastrup 7 Terragrijs is tevens bij Gadero verkrijgbaar met 1 of 2 overkappingen aan de zijkant! Kijk hiervoor bij alternatieven voor dit product onder op deze pagina.

Levertijd

De levertijd van Tastrup 7 Terragrijs van Karibu bedraagt ca. 3 weken. Dit huisje voor uw tuin wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tastrup 7 Terragrijs Tuinhuis Tastrup 7 Karibu 304 x 304 x 250 cm Terragrijs Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Op voorraad
€ 2.529,95 Per stuk incl. BTW